KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

AARNI

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 46

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 46

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Puiset Aarni -kellot ja -aurinkolasit netistä ilmaisella toimituksella

Suositut Aarni -tuotteet valmistetaan laadukkaista ja tarkkaan valituista materiaaleista, joiden kestävyys on aina testattu huolella. Aarni -kellot ja - aurinkolasit valmistetaan tarkkaan valituista puulajeista, joista löytyy hyvin erityylisiä vaihtehtoja: visakoivu, eeben, tammi, saarni, jalava, pähkinäpuu, tervaleppä, ruusupuu ja zebrapuu. Kellojen rannekkeissa ja Aarni -lompakoissa materiaalina löytyy myös kotimaista hirvennahkaa, joka on metsästyksen sivutuote. Hirvennahka on valittu materiaaliksi sekä sen kotimaisuuden että miellyttävän pehmeyden vuoksi – ja onhan se myös erittäin kestävä rannekemateriaali.

Myös eettiset arvot ovat Aarnille tärkeitä, ja kaikki valmistuksessa käytettävät materiaalit – niin puu kuin nahka, tulevat aina vastuullisista ja luotettavista lähteistä.

Aarnin puukelloissa käytetään sekä japanilaisia Miyota -koneistoja että sveitsiläisiä Ronda -koneistoja kellomallista riippuen. Pääosin mallisto koostuu paristokäyttöisistä kelloista, mutta viime aikoina Aarni on tuonut joukkoon myös puukelloja automaattikoneistolla.

Aarni -kelloilla on kolmen vuoden takuu ja toimitamme ne alkuperäisissä, tyylikkäissä kellokoteloissa.

 

 

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3