Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Kulta-Center.fi alennuskoodit

Kulta-Center.fi verkkokaupasta löydät edullisesti korut, kellot ja älykellot. Verkkokaupastamme löydät aina kampanjoita ja tarjouksia sekä huikean edulliset Outlet -osion tuotteet! Tältä sivulta löydät kootusti voimassa olevat alennuskoodit, joilla saat alennusta verkkokauppamme normaalihintaisista tuotteista. 

Alennuskoodilla säästät -15% normaalihintaisista tuotteista*

Säästä -15% koodilla: ALENNUS15 

*Alennuskoodilla saat -15% alennusta tuotteen normaalihinnasta. Jos tuote on valmiiksi alennettu esim 10%, saat vielä extra alen 5% eli yhteensä 15%. Jos tuote on jo esim 20% alennuksessa, et tällöin saa enää lisäalea.

Tarjous ei ole voimassa älylaitteissa, eikä Garmin, Limited Edition, Aarni Woods, Sinn tai Voutilainen x Leijona -tuotteissa.

Alekoodin aktivoiminen

Voit käyttää alennuskoodin sivullamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirtymällä kassalle ja klikkaamalla Käytä alennuskoodi -painiketta, johon voit kirjoittaa voimassa oleva alennuskoodin. Jos tarvitset apua alennuskoodin aktivoimisessa tai sinulla herää muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme chatissä, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla. Yhteystietomme löydät täältä.