Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Älykellot

Fossil -älykellot

Tyylikkäät älykellot ovat kauniita käytössä ja pitävät sisällään mm. GPS:n, unen seurannan, aktiivisuuden seurannan ja rannesykemittauksen. 4. sukupolven Q Explorist HR -laitteet sisältävät myös Google -tuen.


Huawei -älykellot

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sporttihenkisiä älykelloje, joista löytyy laajasti toimintoja, kuten sisäänrakennettu GPS -toiminto, rannesykemittaus, aktiivisuustyökalut ja älykkäät ilmoitukset.


Garmin -älykellot

Huipputeknologialla varustellut älykellot rannesykemittauksella ja laajoilla toiminnoilla.
Valikoimasta löydät suositut tuoteperheet kuten: Garmin MARQ, Garmin Fenix 5 ja 6 -mallistot,
Garmin Instinct, Garmin Venu, Garmin VivoactiveGarmin Vivomove, ja Garmin Vivosmart


Michael Kors -älykellot

Kauniit ja tyylikkäät älykellot, jotka näyttävät klassisen tyylikkäiltä muotikelloilta. Kosketusnäytön takaa löytyy laaja valikoima toimintoja, kuten aktiivisuustoiminnot, GPS, lähimaksuominaisuudet sekä Googlen kautta tulevat aputyökalut.


Polar -älykellot

Suositut Polar Vantage -sarjan tuotteet ovat usean huippu-urheilun luottotuotteita. Tyylikkäät urheilukellot laajoilla toiminnoilla ja rannesykemittauksella.


Reebok -älykellot

Sport -henkiset älykellot suositun urheilumuotibrändi Reebokin valikoimista..

 


Samsung -älykellot

Suositun elektroniikkavalmistaja Samsungin älykellomallisto on yhdistelmä tyylikkyyttä ja toimintoja.


Xiaomi -älykellot

Edullisen hintaluokan älykellot, joista löytyy rannesykemittaus, unen seuranta, aktivisuuden seurantatyökalut sekä urheilusuoritusprofiileja. Valikoimassa useita eri malleja.


Kulta-Center.fi tarjoaa laajan valikoiman suosittuja älykelloja eri valmistajilta, kuten Garmin, Huawei, Xiaomi Amazfit ja Samsung. Tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinun tarpeillesi sopiva älykello valikoimastamamme edulliseen hintaan!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 208

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Casio G-Shock G-Squad Heart Rate Monitor -älykello GBD-H1000-1A4ER Uusi-9%
  Casio G-Shock G-Squad Heart Rate Monitor -älykello GBD-H1000-1A4ER
  Tarjoushinta 389,00 € Normaalihinta 429,00 €
 2. Casio G-Shock G-Squad Heart Rate Monitor -älykello GBD-H1000-7A9ER Uusi-9%
  Casio G-Shock G-Squad Heart Rate Monitor -älykello GBD-H1000-7A9ER
  Tarjoushinta 389,00 € Normaalihinta 429,00 €
 3. Honor Watch GS Pro Charcoal Black -älykello 55026086 Uusi
 4. Honor Watch GS Pro Malm White -älykello 55026085 Uusi
  Honor Watch GS Pro Malm White -älykello 55026085
  249,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 208

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

Suuren suosion saaneet älykellot ovat osa tämän hetken halutuimpia kellotrendejä

Älykellojen valikoima on kasvanut hurjasti viime aikoina, sillä useat eri valmistajat ovat kehittäneet omat mallinsa älykellomarkkinoille. Valikoimasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri tarpeisiin eri toiminnoilla.

Valikoimasta löydät toiminnoiltaan kevyempiä aktiivisuuslaitteita, jotka ovat sporttisia ja mittaavat perusasioita kuten askeleita, kaloreita, unta ja aktiivisuuttasi. Tällaisista aktiivisuustuotteista löytyy usein myös erilaisia urheilutoimintoja sekä ne näyttävät myös perinteisesti ajan sekä päivänmäärän.

Hiukan kehittyneempiä laitteita ovat hybridiälykellot, jotka ovat suosittuja juurikin niiden monipuolisuuden vuoksi. Hybridiälykellot ovat perinteisellä kellotaululla varustettuja malleja, joista löytyy kuitenkin erilaisia toimintoja riippuen mallista ja valmistajasta. Nämä tuotteet siis sopivat ranteeseen useaan eri tilanteeseen, sillä niissä yhdistyy tyylikäs muotoilu sekä hyödylliset toiminnot. Tällaisista hybridiälykelloista löytyy usein myös aktiivisuutta mittaavia ominaisuuksia ja osasta jopa laajat urheilutoiminnot.

Jos kaipaat laitteelta vielä vähän enemmän, niin älykelloista löytyy monipuolisia tuotteita, jotka ovat toiminnoiltaan selkeästi laajempia. Toimintoina löytyy perinteiset aktiivisuuden mittaukset, mutta myös esimerkiksi laajat urheiluprofiilivalikoimat, älykkäät ilmoitukset, sykkeen mittaus, karttatoimintoja, puhetoimintoja, lähimaksu, musiikkitoiminnot sekä paljon muuta. Kerrotaan vielä, että erikoistuneimmista laitteista löytyy myös tuotteita, joilla voi esimerkiksi ohjata venettä veneenohjauslaitteiston kautta. Kuulostaa aika hurjalta, eikö! Valikoima on siis erittäin suuri ja laitteita löytyy laidasta laitaan hyvin eri toiminnoilla, joten valikoimasta löytyy varmasti malli lähes jokaisen tarpeeseen.

Tutustu tuotteisiin alla ja mikäli kaipaat hieman perehtymistä tuotteisiin, voit lukea Kulta-Center.fi -blogistamme muutamia artikkeleita älykelloihin liittyen. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteista, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme!

Garmin -älykellot

Suuren suosion saaneet Garmin -älykellot ovat teknologialtaan huippuluokkaa. Pitkä tuotekehitys on todellakin kehittänyt malliston tuotteista edelläkävijöitä. Kaikista laitteista löytyy rannesykemittaus ja edullisinkin laite sisältää hurjan määrän älytoimintoja. Mallistosta löytyy tuotteita aina aktiivisuusrannekkeista monipuolisiin multisportkelloihin, joista löytyy jo karttaohjelmistot, lähimaksutoiminnot, Spotify -tuki ja paljon muuta. Laitteet on suunniteltu muotoilultaan viimeisen päälle tyylikkäiksi laitteiksi, joten nämä laitteet sopivat niin urheiluun kuin arkeenkin. Garmin -sovellus ja kellon valikot saatavilla suomeksi.

Polar Vantage -älykellot

Suosittu Polar on valmistanut uuden pyöreällä kellotaululla varustetut Vantage -sarjan, jonka mallit sopivat aktiiviurheilijalle. Polarin tekniikka on huippuunsa hiottua ja suunniteltu urheilusuoritusten parantamista ja kehittymistä varten, joten laitteet ovatkin useiden huippu-urheilijoiden suosimia. Tuotteiden muotoilussa on otettu huomioon käyttömukavuus, ja Polar -sovellus on tuttuun tapaan monipuolinen ja helppokäyttöinen.

Michael Kors -älykellot

Kauniit älykellot löytyvät Michael Kors Access -mallistosta. Suosittu muotibrändi Michael Kors on kehittänyt omat Android-pohjaiset älykellomallit, jotka pohjautuvat muotoilultaan suosituimpiin Michael Kors -kellomalleihin. Michael Kors Access Sofie ja Michael Kors Access Runway -mallistoista löydät erinäköisiä kellomalleja, jotka kaikki sopivat upeasti niin arkeen kuin juhlaankin. Kellot kätkevät sisälleen kosketusnäytön ja toimintoina löytyy mm. älykkäät ilmoitukset, Google Smart Help, Google Assistant (puheentunnistus suoraan laitteesta), lähimaksuominaisuuden, aktiivisuuden seurannan, sykkeen mittauksen, GPS-toiminnot ja voit muuttaa kellon näytön ilmettä sopimaan juuri sinun tyyliisi.

Fossil -älykellot

Fossil kello- ja lifestyle-brändi tunnetaan klassisesta muotoilustaan. Nyt valikoimaan ovat saapuneet myös modernit älykellot, joista on onnistuttu saamaan muotoilultaan tyylikkäitä kokonaisuuksia. Fossil -älykellot sopivat upeasti arkeen ja juhlaan. Q Explorist HR on 4. sukupolven älykellomallisto, jossa sisäänrakennettu GPS, nopea akun lataus, aktiivisuuden seurantatyökalut, unen seuranta, musiikin hallinta sekä älykkäät ilmoitukset. Laitteista löydät myös Google Play -tuen.

Xiaomi -älykellot

Edulliset Xiaomi Amazfit -älykellot ovat nousseet suosioon, sillä edulliseen hintaan on saatu yhdistettyä laaja määrä toimintoja. Kevyet ja sporttiset mallit sisältävät urheiluprofiileja, unen seurannan, sykkeen mittauksen sekä useat aktiivisuustyökalut, joilla voit seurata päivittäistä kehitystäsi. Valikoimasta löytyy edullisemman hintaluokan aktiivisuustuotteita sekä hieman arvokkaampia ja toiminnoiltaan monipuolisempia laitteita, jotka ovat kuitenkin edullisia useisiin muihin valmistajiin verrattuna. Hyvä valinta sinulle, mikäli haluat tyylikkään sportälykellon modernilla teknologialla edulliseen hintaan.