Aina ilmainen ja nopea toimitus!

CASIO älykellot

 

Casio on digitaalikelloistaan tunnettu kellomerkki ja sen valikoimista löytyvät myös suositut älykellot. Casion valmistamiin digitaalikelloihin on ollut luontevaa kehittää lisää toimintoja ja ominaisuuksia, jotka lisäävät käytettävyyttä eri tilanteissa. Casio älykellojen materiaalivalinnat on mietitty tarkkaan kestämään kovaa käyttöä ja toimintoina löytyy eri tarpeisiin soveltuvia ominaisuuksia. Tutustu malleihin ja tilaa omasi jo tänään!

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Odotetut Casio Pro Trek GPS -urheilukellot ovat nyt saatavilla!

Laadukkaista materiaaleista valmistetut Casion Pro Trek -älykellot ovat odotettu lisä älykellojen markkinoille. Tuttu Casion laatu ja luotettavuus näkyvät myös Pro Trek -älykelloissa, sillä materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja ominaisuuksista ei ole tingitty. Casio on panostanut älykellomallistossa huomattavasti myös käyttömukavuuteen, sillä älylaitteissa käytetyt silikonirannekkeet ovat ilmastoituja, ja siksi miellyttäviä käyttää. Lisäksi laitteet ovat kokoonsa nähden kevyitä, mikä lisää käyttömukavuutta huomattavasti.

Casio -älykellot karttaominaisuudella ja sykemittauksella

Pro Trek -älykellot pitävät sisällään huikeat, värilliset kartat, jotka ovat helposti luettavissa kookkaalta, 1,32 tuuman LCD -kosketusnäytöltä. Laitteissa on lisäksi rannesykemittaus, lukuisia lajiprofiileja, Bluetooth, kompassi ja erilaisia mittareita.

Laitteen akunkestoon on mahdollista vaikuttaa huomattavasti, sillä vaihtamalla värinäytön mustavalkoiseksi tai sulkemalla GPS-tilan, on akunkestoa mahdollista nostaa jopa kuukauden mittaiseksi!


Casio G-Shock Rangeman GPS -kellot pitkällä akunkestolla

Rangeman -malliston kelloissa yhdistyvät älykellojen ja rannekellojen hyvä puolet. Solar-koneisto tarjoaa pitkän akunkeston ja yhdistettävyys G-SHOCK Connected -sovellukseen tuo älykellon monipuoliset toiminnot ja ominaisuudet. G-Shockista tutut ominaisuudet kuten iskunkestävyys ja vesitiiviys löytyvät myös Rangeman-malliston kelloista.