Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

FOSSIL älykellot

Fossil on tuonut markkinoille tyylikkäät älykellot naisille ja miehille. Valikoimasta löytyy tyyliltään erinomaisesti arki- ja juhlakäyttöön soveltuvia perinteisiä rannekelloja muistuttavia tyylikkäitä kellomalleja, joista löytyy erinomaiset älytoiminnot. Kellomalleista löytyy mm. perinteiset aktiivisuustyökalut, unen seuranta, musiikin hallinnan työkalut sekä tietenkin GPS-toiminto ja älykkäät ilmoitukset. Tarkemmat tuotetiedot ja mallikohtaiset toiminnot näet tuotteen tiedoista!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Fossil -vaihtoranneke 22mm S221304
  32,00 €
 2. Fossil -vaihtoranneke 22mm S221302
  32,00 €
 3. Fossil -vaihtoranneke 18mm S181407
  29,00 €
 4. Fossil Venture HR -älykello FTW6016
  329,00 €
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Tyylikkäät Fossil -älykellot sekä naisille että miehille nyt verkkokaupastamme!

Amerikkalainen Fossil on tuonut markkinoille monipuoliset älykellot, jotka muistuttavat kokonsa, kevyen rakenteensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta erehdyttävästi perinteistä rannekelloa. Fossil on panostanut älykellojen suunnittelussa sekä käyttömukavuuteen, tyylikkääseen ulkonäköön että teknisiin ominaisuuksiin.

Fossil tunnetaan loistavasta hinta-laatusuhteestaan ja älykellomalliston kohdalla tämä määritelmä pätee erityisen hyvin. Tyylikkyydestä, laadukkuudesta ja toimivuudesta ei tarvitse tinkiä halutessaan hankkia monipuolisin ominaisuuksin varustetun älykellon kohtuuhintaan!

Mallistosta löytyy kellomalleja, joiden design edustaa klassista tyylikkyyttä nuorekkaalla ja trendikkäällä otteella. Ilahduttavaa on myös se, että voit muokata Fossil -älykellon näytön ulkonäköä vaihdettavien taustakuvien avulla mieleiseksesi vaikka päivittäin!

Kellojen älyominaisuudet tuovat helppoutta ja mielekkyyttä arkeen!

Vaikka laite on ulospäin kuin tyylikäs rannekello, ei sen tule antaa hämätä, sillä kyseessä on paljon enemmän kuin perinteinen rannekello! Fossil -kellomalliston älykellot tarjoavat käyttöösi kattavat älyominaisuudet. Aktiivisuuttasi pystyt seuraamaan esimerkiksi kuljetun matkan mittauksen ja sykemittauksen avulla, ja arvokasta tietoa hyvinvoinnistasi saat myös unenseurantatyökalun avulla. Myös musiikin hallinta onnistuu kätevästi suoraan älykellosta.

Fossil on tuonut kohtuuhintaisiin älykelloihin ilahduttavan käteviä ominaisuuksia ovat GPS -toiminto, älykkäät ilmoitukset älypuhelimeen yhdistettynä ja 4GB:n sisäinen muisti. Nämä älykellot latautuvat erittäin nopeasti, ja täyteen ladattuna akku kestää vuorokauden.

Fossil -älykelloissa on LCD-kosketusnäyttö, jota pystytään lukemaan helposti niin kirkkaassa valaistuksessa kuin pimeässäkin, ja valikoiden selaus ja kaikkien kellon toimintojen käyttäminen onnistuu helposti kosketuksella.

Käyttöjärjestelmänä Fossil -älykelloissa on Google Wear OS, joka on yhteensopiva sekä Android- että iPhone-laitteiden kanssa. Älypuhelimessa on oltava vähintään Android 4.4 tai iOS 9.3 -käyttöjärjestelmä.

Olemme virallinen Fossil -älykellojen jälleenmyyjä. Tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisissä koteloissa.