Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

GARMIN Venu älykellot

Garmin Venu älykellot ovat laadukkaalla AMOLED-kosketusnäytöllä varusteltuja kuntoiluun ja urheiluun soveltuvia älykelloja, joiden ranneke on miellyttävää silikonia. Venu -mallistosta löytyy laajasti toimintoja, kuten rannesykemittaus, laajat kuntoiluprofiilit eri lajeihin, animoidut harjoitukset, sisäänrakennettu GPS-toiminto, nestetasapainon työkalut, unen seurannan työkalut, musiikkityökalut, lähimaksuominaisuus sekä älykkäät ilmoitukset suoraan älypuhelimesta kelloon. Saatavilla eri värivaihtoehtoja!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Garmin Venu Graniitinsininen / Teräs 010-02173-02
  Tarjoushinta 328,00 € Normaalihinta 399,00 €
 2. Garmin Venu Musta 010-02173-12
  Tarjoushinta 328,00 € Normaalihinta 399,00 €
 3. Garmin Venu Black-Gold 010-02173-32
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 328,00 € Normaalihinta 399,00 €
 4. Garmin Venu Hiekka-Rose 010-02173-22
  Tarjoushinta 328,00 € Normaalihinta 399,00 €
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Garmin Venu – Näyttävä GPS-älykello rannesykemittauksella ja AMOLED -kosketusnäytöllä

Garmin Venu -mallisto koostuu kosketusnäytöllä varustelluista urheilukelloista, jotka on valmistettu erityisen vahvasta kuituvahvisteisesta polymeeristä ja ranneke/hihna on miellyttää ja pehmeää silikonia, joka on erittäin kestävä ja pehmeä käytössä. Näyttönä näissä malleissa on uudistettu eläväinen AMOLED -värinäyttö, joka toistaa värit ja grafiikat erityisen kirkkaasti. Näytön suojana on kestävä Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi.

Venu -älykellojen toiminnot

Älykelloista löytyy jo Vivoactive 4 -malliston kelloistakin löytyvät toiminnot, kuten rannesykemittaus ja aktiivisuuden seurantatyökalut. Seuraamalla päivittäistä askeleiden, kiivettyjen kerrosten, tehominuuttien, kulutettujen kalorien määrää, laite oppii aktiivisuutesi, ja asettaa jokaiselle päivälle uuden, kannustavan aktiivisuustavoitteen. Laitteesta löytyy lisäksi unenseuranta ja stressitason mittaus, jotka auttavat yhdessä aktiivisuustyökalujen kanssa muodostamaan kokonaisvaltaisen arvion hyvinvoinnistasi. Malliston kelloista löytyy myös laaja valikoima esiladattuja suoritusprofiileja, joita löytyy moneen eri harrastukseen kuten esimerkiksi kuntosaliin, uintiin ja lasketteluun. Pyöräilyyn, juoksuun, uintiin ja golfiin löytyy kattavat ja harrastuskohtaiset ominaisuudet, kuten esimerkiksi digitaalinen tuloskortti golfissa. Lisäominaisuuksina löytyy tietenkin jo tutuiksi tulleet musiikin suoratoistopalveluiden tuet, Garmin Pay -lähimaksuvalmius ja älykkäät ilmoitukset suoraan älykelloosi. Uutena on myös turvallisuutta lisäävät turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, voit määrittää hätäyhteyshenkilöt Garmin Connect-sovelluksessa ja tapaturman sattuessa laite lähettää hätäpyynnön valitsemallesi yhteyshenkilölle sijantietojesi kanssa. Uutena ominaisuutena Venu- mallistoon on tuotu esiladatut animoidut harjoitukset, joita voit katsella suoraan kellon kirkkaalta näytöltä. Esiladatuissa harjoitusvideoissa löytyy materiaalia kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksiin ja niitä on saatavilla lisää Garmin Connect -sovelluksesta.