Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

Garmin Vivoactive 3 ja 4 älykello

Garmin Vivoactive älykellot ovat kokonaan kosketusnäytöllä varusteltuja silikonirannekkeisia ja helppokäyttöisiä kuntoiluun soveltuvia älykelloja laajoilla toiminnoilla. Laitteissa on rannesykemittaus, laajat kuntoiluun soveltuvat urheiluprofiilit, perinteiset aktiivisuustyökalut, unen seuranta, sisäänrakennettu GPS-toiminto, musiikkityökalut (mallikohtainen ominaisuus), lähimaksutoiminnot (mallikohtainen ominaisuus) sekä älykkäät ilmoitukset suoraan älypuhelimesta laitteeseen. Vaihtoehtona on useita eri värejä ja malleja miehille ja naisille. Tutustu mallistoon tarkemmin tuotteiden tuotekuvauksista!

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Garmin Vivoactive 4 Black Slate 010-02174-12
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 295,00 € Normaalihinta 349,00 €
 2. Garmin Vivoactive 4 Grey-Silver 010-02174-02
  Arvosana:
  80%
  Tarjoushinta 295,00 € Normaalihinta 349,00 €
 3. Garmin Vivoactive 4S Black 010-02172-12
  Tarjoushinta 267,00 € Normaalihinta 319,00 €
 4. Garmin Vivoactive 4S Powder Gray / Silver 010-02172-02
  Tarjoushinta 267,00 € Normaalihinta 319,00 €
 5. Garmin Vivoactive 4S Rose-White 010-02172-22
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 267,00 € Normaalihinta 319,00 €
 6. Garmin Vivoactive 4S Vaaleanpunainen/kulta 010-02172-32
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 247,00 € Normaalihinta 319,00 €
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Garmin Vivoactive – GPS-älykello rannesykemittauksella

Kellon kuoren materiaali on kuituvahvistettua polymeeriä ja ranneke miellyttävää silikonia. Vahva Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi suojaa Garmin Chroma Display -värinäyttöä.

Kellossa on laajat päivittäisen aktiivisuuden seuranta ominaisuudet, ja GPS-toiminto mahdollistaa myös kuljetun matkan seurannan. Seuraamalla päivittäistä askeleiden, kiivettyjen kerrosten, tehominuuttien, kulutettujen kalorien määrää, laite oppii aktiivisuutesi, ja asettaa jokaiselle päivälle uuden, kannustavan aktiivisuustavoitteen.

Edistynyt unen tarkkailu seuraa kevyen-, syvän ja REM-unen osuutta nukutusta unesta, ja stressitason mittaus auttaa tunnistamaan stressiä aiheuttavat tilanteet.

Malliston kelloissa on laaja valikoima esiladattuja suoritusprofiileja, joita löytyy moneen eri harrastukseen kuten esimerkiksi kuntosaliin, uintiin ja lasketteluun. Pyöräilyyn, juoksuun, uintiin ja golfiin löytyy kattavat ja harrastuskohtaiset ominaisuudet, kuten esimerkiksi digitaalinen tuloskortti golfissa.

Garmin Vivoactive 3 Music ja Vivoactive 4-mallisto tarjoavat laajat musiikkiominaisuudet, ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle.

Älykkäät ilmoitukset tuovat ilmoituksen saapuvista tekstiviesteistä, puheluista ja sähköposteista suoraan kelloosi. Arjen kiireissä voit myös hylätä saapuvan puhelun suoraan kellostasi, ja jopa lähettää tekstiviestivastauksen saapuvaan puheluun.

Garmin Pay -lähimaksuvalmius mahdollistaa kätevän lähimaksamisen kellon avulla.

Vivoactive 4

Vivoactive 4 -mallisto tuo markkinoille kaksi erikokoista älykelloa, suurempi Vivoactive 4 ja kapeampaan ranteeseen suunnattu Vivoactive 4S. Vivoactive -mallisto tarjoaa myös laajan värivalikoiman, sillä mallistosta löytyy erilaisia harmaansävyjä, herkkää vaaleanpunaista ja raikasta valkoista.

Vivoactive 4 -mallistossa on erittäin laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaan suunnattuja ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä niin urheillessa kuin arkena. Erilaiset terveydentilan seurantaominaisuudet antavat tärkeitä tietoja terveydestä ja hyvinvoinnista, sekä auttavat seuraamaan kehon toimintaa mm. seuraamalla kuukautiskiertoa. Edistyksellisen rannesykemittauksen lisäksi älykellosta löytyy pulssioksimetri, joka mittaa veren happisaturaatiota sekä Vivoactive 4 -mallistoon tuodut uudet ominaisuudet: hengityksen ja nesteytyksen seuranta sekä Boby Battery-toiminto.

Kirjaa nautittu vesimäärä kelloon, seuraa riittävää nesteytystä ja pidä aineenvaihduntasi käynnissä. Riittävä nesteytys tuo mukanaan stressinhallintaa, parempaa unenlaatua ja parempia urheilusuorituksia!

Hengityksen seuranta on osana stressitason mittausta ja stressinhallintaa. Ympärivuorokautinen stressinseuranta tarkkailee päivittäistä stressitasoa, ja muistuttaa välillä rentoutumaan. Kello tarjoaa rentoutumiskeinona useita tiedostavuutta lisääviä hengitystekniikoita, ja seuraa hengitystäsi.

Uusi Boby Battery-energianseuranta seuraa kehon energiatasoa koko ajan, ja kertoo, milloin on paras aika liikkua, ja milloin taas on parempi ottaa aikaa levolle ja rentoutumiselle.

Uutena on myös turvallisuutta lisäävät turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, voit määrittää hätäyhteyshenkilöt Garmin Connect-sovelluksessa ja tapaturman sattuessa laite lähettää hätäpyynnön valitsemallesi yhteyshenkilölle sijantietojesi kanssa

Vivoactive 3

Vivoactive 3 -mallisto jakautuu Vivoactive 3 ja Vivoactive 3 Music -älykelloihin, joissa molemmissa on GPS-toiminto sekä rannesykemittaus. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Vivoactive 3 -mallisto pitää sisällään useita värivaihtoehtoja, sekä lukuisia harrastusmahdollisuuksia esiladatuilla suoristusprofiileilla, joita laitteesta löytyy yhteensä 17 kappaletta. Myös omien, mukautettujen lajiprofiilien luonti on mahdollista. Valmiita profiileja löytyy niin sisä- kuin ulkoliikuntaharrastuksiin.

Edistyksellinen rannesykemittaus tuo luotettavan kalorinkulutusmittauksen ja antaa myös tärkeitä tietoja sykealueista tavoitteellisessa harjoittelussa. Sykkeen mittaus mahdollistaa myös luotettavan unen ja levon seurannan.

Vivoactive Music -malliston älykelloissa on sisäinen tallennustila musiikille, ja siihen voi ladata jopa 500 musiikkikappaletta! Laitteeseen on mahdollista ladata myös Spotify ja monia muita suosittuja musiikin suoratoistopalveluita.