Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

GARMIN VIVOMOVE

Garmin Vivomove -hybridiälykellot ovat monikäyttöisiä perinteistä rannekelloa muistuttavia kellomalleja, joissa on perinteinen kellotaulu osoittimilla. Kellotauluun on piilotettu kätevä kosketusnäyttö, josta löytyy toimintoina mm. perinteiset aktiivisuustyökalut, unen seuranta sekä älykkäät ilmoitukset. Vivomove -malliston tuotteista löytyy rannesykemittaus sekä uusista Vivomove 3, Vivomove 3S, Vivomove Style ja Vivomove Luxe -malleista löytyy GPS-connect toiminto. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja eri materiaaleilla!

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Garmin Vivomove 3 Sport Grey-Silver 010-02239-00
  Tarjoushinta 223,00 € Normaalihinta 279,00 €
 2. Garmin Vivomove 3S Sport Champagne-Rose 010-02238-01
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 214,00 € Normaalihinta 279,00 €
 3. Garmin Vivomove 3S Sport Silver-Blue 010-02238-00
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 223,00 € Normaalihinta 279,00 €
 4. Garmin Vivomove Luxe Premium Silver-Black 010-02241-03
  Tarjoushinta 434,00 € Normaalihinta 579,00 €
 5. Garmin Vivomove Luxe Premium Silver-Blue 010-02241-00
  Tarjoushinta 377,00 € Normaalihinta 539,00 €
 6. Garmin Vivomove Style Gunmetal-Dark Grey 010-02240-03
  Tarjoushinta 303,00 € Normaalihinta 379,00 €
 7. Garmin Vivomove Style Rose-White 010-02240-00
  Tarjoushinta 230,00 € Normaalihinta 329,00 €
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Garmin Vivomove – Tyylikkäät älykellot toiminnoista tinkimättä

Ulkonäöltä klassinen, perinteistä rannekelloa muistuttava Vivomove -mallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut, että aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurantaan tarkoitetut älykellon tarvitse näyttää selkeästi urheilukellolta, vaan laite voi olla myös pelkistetty ja moderni. Laitteet siis muistuttavat tavallista, tyylikästä rannekelloa suuren urheilukellon sijaan.

Kaikissa malliston älykelloissa on lukuisia toimintoja aktiivisuuden mittaukseen kuten unen seuranta ja rannesykemittaus. Mallisto tarjoaa sporttisia älykellomalleja silikonirannekkeella, trendikkäitä metallirannekkeella varustettuja älykelloja sekä tyylikkään klassisia älykelloja nahkarannekkeella. Mallistossa on sekä älykelloja teräskuorella että kevyestä, kuituvahvistetusta polymeeristä valmistettuja kokonaisuuksia. Osottimilla varustetut kellotaulut kätkevät sisälleen pienet kosketusnäytöt, joten laitteen käyttö on helppoa.

Kaikki malliston kellot ovat yhteensopivia Garmin Connect -applikaation kanssa. Garmin Connect -palvelu on alusta laitteesi keräämien tietojen säilytystä, kehityksen seuraamista ja analysointia varten. Tämä auttaa saamaan sinua kaiken tehon irti treenaamisesta ja suunnittelemaan jatkoa tavoitteellisesti. Lisäksi Garmin Connect avaa pääsyn verkkoyhteisöön, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa, osallistua yhteisiin haasteisiin ja motivoida toisiaan.

Garmin Vivomove HR

Garmin Vivomove HR -mallistoon kuuluu Garmin Vivomove HR ja Garmin Vivomove HR Premium, joiden ero on valmistuksessa käytetyissä materiaaleissa. Tavallinen Vivomove HR on Premiumia kevyempi, sillä se on valmistettu polymeerista ja ranneke on silikonia, kun taas Premium -mallin kuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen ranneke on aitoa nahkaa.

Vivomove HR -malliston älykelloissa on kätevä rannesykemittaus sekä useita hyvinvoinninseurantaan soveltuvia ominaisuuksia kuten unenseuranta. Laite seuraa myös kulutettuja kaloreita, kuljettua matkaa, kiivettyjä kerroksia, tehominuutteja ja stressiä.

Garmin Vivomove 3

Garmin Vivomove 3 -mallistoon kuuluu kaksi erikokoista älykelloa, Vivomove 3 ja Vivomove 3S, joista 3S on suunnattu erityisesti kapeampaan ranteeseen. Mallistossa on laaja värivalikoima ja saatavilla on niin vaaleanpunainen kaunis älykello kuin sporttinen musta urheilukello.

Rannesykemittauksen lisäksi Vivomove 3 -malliston kelloissa on pulssioksimetri, joka mittaa veren happisaturaatioarvon. Yhdessä luotettavan sykkeenmittauksen kanssa, ympärivuorokautiset hyvinvoinninseurantaominaisuudet tarkkailevat kaikkia hyvinvoinnin kannalta keskeisiä asioita, kuten unta, liikuntaa ja halutessasi jopa nesteytystä. Mallistoon on tuotu uutena ominaisuutena Bobybattery -toiminto, joka kertoo kehon energiatasosta ja milloin on sopiva aika harjoitella. Vivomove 3 -mallistossa on myös GPS-connect -toiminto, joka mahdollistaa GPS-seurannan ilman sisäänrakennettua GPS-toimintoa, sillä se toimii älypuhelimen välityksellä.

Garmin Vivomove Style ja Vivomove Luxe

Garmin Vivomove Style ja Luxe -malliston älykelloissa on viimeistelty ulkonäkö ja tarkkaan harkittu tyylikkyys. Materiaalivalinnat ja väriyhdistelmät ovat tarkoin valittuja, joten mallisto tarjoaa älykellovalikoiman tyylitietoiselle. Vivomove Luxe -älykelloissa on joko huippumuodikkaat mesh-rannekkeet tai klassiset nahkarannekkeet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuoret. Kevyemmässä Style -mallissa on alumiinista valmistettu kuori ja miellyttävän pehmeä silikoniranneke. Huolimatta trendikkäästä ulkonäöstä, Vivomove Style ja Luxe -malliston älykelloissa on loistavat ominaisuudet hyvinvoinnin ja terveydentilan seurantaan sekä lajiprofiileja urheiluun. Vivomove 3 -malliston tavoin, myös Luxe ja Style on varustettu kätevällä GPS-connect -toiminnolla, joka toimii älypuhelimen välityksellä.