Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

HUAWEI älykellot

Huawei älykellot ovat erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan, sillä tyylikkäistä sport-henkisistä kelloista löytyy toimintoina mm. sisäänrakennettu GPS-toiminto, aktiivisuustyökaluja, rannesykemittaus sekä älykkäät ilmoitukset. Tutustu Huawein tyylikkäisiin älykelloihin ja katso tarkemmat tuotetiedot laitteen tiedoista!

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Monipuoliset Huawei -älykellot nyt verkkokaupassamme!

Erityisesti älypuhelimista tunnettu Huawei on tuonut markkinoille tyylikkäät älykellot hyvällä hinta-laatusuhteella. Ensimmäinen Huawein älykello julkaistiin vuonna 2015 ja laitteet saavuttivat nopeasti kuluttajien suosion monipuolisilla toiminnoilla ja harkitulla ulkomuodolla.

Huawei -älykellot urheiluun ja hyvinvointiin

Suomalaisen Firstbeatin kehitetyt ominaisuudet ja toiminnot hyvinvoinnin ja urheilusuoristusten seurantaan tekevät laitteista luotettavia. Huawei -älykelloissa on kätevät ja luotettavat rannesykemittaukset sekä GPS- ja GLONASS -satelliittiverkkojen tuki, joiden avulla paikannus on nopeaa ja luotettavaa.

Suosikkimusiikki suoraan kellosta

Sisäisen tallennustilan ansiosta Huawei -älykelloihin on mahdollista tallentaa musiikkia ja Bluetooth-ominaisuus mahdollistaa musiikin kuuntelun Bluetooth-kuulokkeista, ilman älypuhelinta. Musiikin lisäksi Bluetooth mahdollistaa puheluiden soittamisen kellosta ja mahdollisuuden vastaanottaa viestejä ja ilmoituksia.