Ilmainen toimitus!

Kulta-Center.fi Blogi

 1. Pärjääkö nykyaikainen rannesykemittaus sykevyölle?

  Read more »
 2. Garmin Fenix 6 - Mitä uutta?

  Read more »
 3. Kalevala Koru - Kotimaista käsityötä

  Tiesithän, että Kalevala Korun korut valmistetaan Helsingissä uuden tehtaan tiloissa Konalassa? Oletko miettinyt millaista korujen valmistus on tai kuinka se tapahtuu? Nyt pääset kurkistamaan Kalevala Korun kultaseppien työpäivään Facebook Liven kautta, joka toteutetaan 20-23.8.2019 jopa päivä klo 7-15!
  Read more »
 4. Upeat Olivia Burton London -rannekellot nyt verkkokaupassamme!

  Pienen odotuksen jälkeen ne ovat vihdoin saapuneet valikoimaamme, nimittäin kysytyt Olivia Burton London -rannekellot! Naisellisen kauniit Olivia Burton -kellot ovat tuttuja jo somesta, sillä useat muotibloggaajat ovat rakastuneet näihin upean persoonallisiin kellomalleihin, eikä ihmekään!
  Read more »
 5. Polar Vantage V vai Vantage M

  Polarin Vantage-mallit edustavat molemmat uuden ajan Polaria. Neliskanttinen, vanha lippulaivamalli V800 on vaihtunut tyylikkään pyöreään ja yksinkertaiseen olomuotoon Vantage-malleissa. Lajiprofiilien määrä on molemmissa uutuusmalleissa vähintäänkin kattava yli 130 lajin valikossa. Ne tukevat myös multisport-tilaa, jollaista tarvitaan esimerkiksi triathlonissa, missä lajia vaihdetaan kesken suorituksen. Vantage V:n hinnat alkavat 495€ (ovh.), kun taas M sijoittuu hintakategoriassa 275€ (ovh.) tienoille. Kumpi siis kannattaa valita?
  Read more »
 6. Garmin Fenix 5 Plus VS Apple Watch

  Garmin Fenix 5 Plus ja Apple Watch 4 ovat ehdottomasti älykkäiden fitness-kellojen eliittiä markkinoilla. Jos etsit parhaita mahdollisia ominaisuuksia puettavista älylaitteista, ei näitä kahta ole syytä sivuuttaa. Puhuttaessa Fenix 5 Plus-mallista tässä artikkelissa, tarkoitetaan käytännössä kaikkia kolmea mallia: 5S Plus, 5 Plus, 5X Plus. Näiden mallien keskinäiset eroavaisuudet eivät juuri vaikuta vertailuun Apple Watchin kanssa.
  Read more »
 7. Garmin Fenix 5 Plus-sarja

  Tarkastele Garmin Fenix -malliston älykellojen eroja ja löydä juuri sinulle sopiva malli!
  Read more »
 8. Vinkit sormuksen valintaan!

  Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun olet ostamassa kihla- tai vihkisormusta? Tästä artikkelista löydät kattavan tietopaketin aiheesta.
  Read more »
 9. Garmin Urheilukellot

  Garmin on GPS-teknologiaan erikoistunut teknologiayritys. Se tuottaa apuvälineitä ja laitteita autoiluun, lentämiseen, ulkoiluun sekä urheiluun. Garmin on viime vuosina panostanut puettavaan teknologiaan, jonka myötä he ovat ilmoittautuneet kilpailuun aktiivisuus- ja lifestyle-mittareiden markkinoilla.
  Read more »
 10. Koru ja kellot kaipaavat säännöllistä puhdistamista

  Korujen ja kellojen pinnat kaipaavat hoitoa ja huoltoa, jottei niihin kerry kemikaaleja, likaa ja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion kaltaisia ihoreaktioita tai kuluttaa turhaan pintamateriaalia. Sopiva aikaväli riippuu käytöstä ja sen huomaa itse helposti tarkastamalla kellojen ja korujen kunnon. Eri materiaaleille on omat puhdistusaineensa ja uutuutena testasimme DAZZLE -sarjan putsarit!
  Read more »
Sivu