Ilmainen toimitus!

Kulta-Center.fi Blogi

 1. Älykellon ostajan opas

  älykellon ostajan opas

  Vaikka älykellot ovat tuoteryhmänä isossa mittakaavassa varsin uusi, on tuoteryhmän sisällä syntynyt lyhyessä ajassa jo varsin suurta sirpaloitumista. Kun älypuhelin valmistajat rakentavat puettavia älytuotteita kuluttajille, on filosofia tekniikan ja toteutuksen painotuksissa usein varsin erilainen, kun valmistajana toimii GPS-navigointiin erikoistunut yritys tai perinteisiin koruihin ja kelloihin meritoitunut valmistaja. Yksi asia näitä kaikkien valmistajien tuotteita yhdistää: ne pyrkivät tuomaan käyttäjää hyödyttävää dataa mahdollisimman helposti ja kattavasti käyttäjän tulkittavaksi. JUTTU JATKUU

  Read more »
 2. Esittelyssä Oris Lake Baikal Limited Edition

  Esittelyssä Oris Aquis Limited Edition -malliston huippu-uutuus, Oris Lake Baikal! Lue blogistamme lisää tästä Oriksen viimeisimmästä hyväntekeväisyysmallista ja tilaa omasi!

  Read more »
 3. Oris Limited Edition – Kelloharrastajien keräilyharvinaisuudet

  Lue kattava tietopaketti Oriksen Limited Edition -kellomalleista ja tutustu valikoimaan! Blogista löydät tietoa myös jo mallistosta poistuneista kellomalleista.

  Read more »
 4. Lapponia -korubrändi lopetetaan

  Kansainvälisesti tunnetuin suomalainen korubrändi Lapponia (Lapponia jewelry) lopetetaan kevään 2020 aikana ja se yhdistetään osaksi brändin omistamaa Kalevala Korua osana Kalevala Korun uutta brändistrategiaa.

  Lue aiheesta tarkemmin blogistamme!

  Read more »
 5. Björn Weckström – myyttien muotoilijan 85. juhlavuosi!

  Björn Weckström on ennakkoluuloton ja rohkea taiteilija, jonka ura on ollut vaiheikas ja täynnä oivaltavia teoksia. Lue lisää blogistamme!

  Read more »
 6. Garmin – Älykellojen testivoittaja!

  Puettavien älylaitteiden suosio on suuressa kasvussa ja älykellomarkkinat ovatkin kasvaneet viime aikoina räjähdysmäisesti. Älykellojen testissä Garmin Vivomove 3S -suoritui testistä testivoittajana. Tästä pääset tutustumaan Garmin Vivomove 3 -mallistoon tarkemmin ja tutustumaan testivoittajan arviointiin.

  Read more »
 7. Odotetut De Motu -pilottikellot saapuivat valikoimaamme!

  Kelloharrastajien suosioon nousseet De Motu -rannekellot hurmaavat sekä häikäisevän upealla ulkonäöllään että tinkimättömällä laadulla. Helsinki-Malmin lentokentällä valmistetut kellot ovat upea taidonnäyte suomalaisesta muotoilusta ja myös kotimaisesta kello-osaamisesta. Suomalaisista juuristaan huolimatta, De Motu on noussut kansainvälisesti tunnetuksi brändiksi ja se tunnetaankin erityisesti ensiluokkaisesta pilottikellojen laadusta ja omaleimaisesta muotoilusta. Kellojen valmistustiedossa lukee ”Finland EFHF”, joka on ilmailualan termistöä ja tarkoittaa Malmin lentokentän ICAO-tunnusta. Hinnaltaan De Motut ovat 1350- 12 000 euroa, riippuen kellossa käytetystä koneistotyypistä.

  Read more »
 8. Joulun toivotuimmat lahjat 2019

  Joulun toivotuimmat lahjat 2019 - Kokosimme yhteen tämän hetken suosituimmat joululahjatoiveet! Verkkokauppamme valikoima tarjoaa toinen toistaan ilahduttavampia joululahjaideoita niin miehille kuin naisille. Tilaamalla joululahjat meiltä, säästät sekä aikaa että rahaa, sillä lähetämme tilaukset täysin ilman toimituskuluja ja halutessasi jopa valmiiksi paketoituna!
  Read more »
 9. Garmin Venu -käyttäjäkokemuksia | Monipuolinen älykello AMOLED -näytöllä

  Garmin Venu älykello on sinulle, joka kaipaat kelloa, joka visuaalisesti ohjaa harjoitteluasi animoiduilla harjoituksilla ja tukee hyvinvointiasi, auttaa sinua saamaan treenistäsi parhaat tulokset, ja samalla sisältää maksumahdollisuuden, musiikin toiston, GPS:n ja jonka voit tarpeen tullen räätälöidä sisällöltään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – eli siis kaiken mitä voit kellolta vain vaatia! Lue koko blogikirjoitus ja tutustu upean Garmin Venu -uutuusmallin ominaisuuksiin!
  Read more »
 10. Lumoava tehdasvierailu Kuopiossa

  Syyskuisena lauantaina saimme mahdollisuuden tutustua Saurum Osakeyhtiön korutehtaaseen Kuopiossa. Kyseinen korutehdas on Euroopan pohjoisin korutehdas ja yksi Suomen isoimmista korutehtaista. Kaikki ovat varmasti jo kuulleet kotimaisesta Lumoava-korubrändistä ja kyseinen korumerkki valmistetaan juuri tällä tehtaalla.
  Read more »
Sivu