Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Kulta-Center.fi Blogi

 1. Apple vs. Garmin – monipuoliset älykellobrändit vertailussa

  Älykellomarkkinoiden tarjonta laajenee ja laitteiden ominaisuudet kehittyvät ennennäkemättömällä vauhdilla! Varsinkin kaksi isoa älykelloja valmistavaa brändiä, Apple ja Garmin, julkaisevat tiiviiseen tahtiin uusia malleja, joissa ominaisuuksia on hiottu vastaamaan käyttäjien tarpeita. Älykellomalleja on kuitenkin valtavasti ja uutta älykelloa harkitsevasta

  Read more »
 2. Käyttökokemus Secrid -lompakosta

  Innovatiinen Secrid on voittanut Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2010, eikä syyttä: laadukas lompakko kestää päivittäistä käyttöä vuosia!
  Read more »
 3. Oi TAHDON! – kirjoittajan valinnat Festiveltä

  Kevät 2021 toi verkkokauppaamme uudenlaista säihkettä, kun Festiven timanttikorut tulivat valikoimaan. Festivessä ensisilmäyksellä ihastutti sormuksien ominaisuuksien monimuotoisuus sekä upeiden klassisten mallien rinnalla loistavat sormukset, joissa värikivet, muodot ja pinnan tekstuuri herättävät heti huomion. Festiven sormuksissa voit räätälöidä, millä kullan pitoisuudella, värillä ja kivien laadulla haluat sormuksesi. Samasta sormusmallista on siis saatavilla monta eri variaatiota, jokaiselle jotain.

  Read more »
 4. Uutuus! Garmin Lily -käyttäjäkokemus

  Tänä vuonna julkaistu Garmin Lily -sarja on naisille suunnattu kaunis älykellomallisto, jonka valikoimista löytyy Classic-malli nahkarannekkeilla ja ruostumattomalla teräskehällä sekä Sport-malli silikonirannekkeella ja alumiinikehällä.

  Read more »
 5. Sukellusveneiden sukulaiset - laadukkaat Italialaiset U-Boat kellot

  Massiivisina tunnetut U-Boat sukeltajankellot ovat nyt viimein saatavissa Kulta-Center.fi -verkkokaupasta. Kyseisen brändin suurimmat fanit ovat jo pitkään nauttineet merkin oivallisista teknologisista ratkaisuista ja rouheaa syvänmerensotilaallista sukeltajanfiilistä. Kelloharrastajana on todella hienoa, että myös erilaisempia merkkejä rantautuu Suomeen.

  Read more »
 6. Odotettu uutuus - Oris Aquis Date Calibre 400- koneistolla

  Jokaisen varteenotettavan kellobrändin kantavana voimana jo pitkän aikaan on ollut omavalmisteinen, tai itse suunniteltu In-House koneisto. Se on taidonnäyte kelloseppäosaamisesta sekä vaikuttava merkkipaalu ja tason nosto nousevalle kellomerkille. Modernin kellonvalmistuksen historiassa useat suuret brändit ovat vuorotellen julkistaneet oman koneistomallinsa, aina vain parannetuin ominaisuuksin.

  Oris on tyypillisesti käyttänyt mallistossaan kolmannen osapuolen koneistoja. Nyt kuitenkin ensimmäinen automaattivetoinen In-House on todellisuutta. Paperilla, Oriksen esittelemä Calibre 400 In-House kaliiperi on eittämättä käsittämättömän kova uudistus.

  Read more »
 7. De Motu R42 MKII – Korkealaatuinen suomalainen pilottikello

  Suomessa on vain muutamia arvokellobrändejä, jotka suunnittelevat ja valmistavat kellonsa itse Suomessa. Pilotti- ja ilmailuhenkisiä kelloja valmistava De Motu suunnittelee ja kokoaa kellonsa Helsinki-Malmin lentokentän lentokonehalli 1:n vanhassa instrumenttikorjaamossa. Brändin uskottavuudelle kelloverstaan sijainti ilmailuhenkisessä ympäristössä vahvistaa pilottikellojen haluttavuutta sekä jopa arvokellon ostokokemusta. De Motu on valmistanut ilmailuhenkisiä kelloja niin kuluttajille, kuin erikoistoimituksena esimerkiksi taitolentoryhmille sekä Suomen ilmailuliiton jäsenille juhlavuoden kunniaksi tehdyn jäsenkellon.

  Read more »
 8. Garmin Instinct Solar – Uusi aurinkolataus tuo jopa kahden kuukauden käyttöajan

  Garmin Instinct Solar

  Garminin uudet päivitetyt Instinct –mallit eivät ulkoisesti juuri eroa edeltäjistään, mutta pinnan alla on lähes kaikki laitettu uusiksi. Aiemmin vain Fenix 6X Pro Solar malleista löytynyt aurinkolatausominaisuus on tuotu nyt laajempaan valikoimaan malleja, kun Instinct Solar mallin lisäksi myös pienemmällä näytöllä varustettu Fenix 6 sai omat Solar-mallinsa. Mielenkiintoiseksi aurinkolatauksen juuri

  Read more »
 9. Käyttäjäkokemus Xplora 4 -kellopuhelimesta

  XPLORA 4: testissä lasten rannekellopuhelin -  turvallinen vaihtoehto älypuhelimelle

   

  Xplora on Norjassa kehitetty suosittu rannekellopuhelin, joka soveltuu erityisesti pienille lapsille ensimmäiseksi kännykäksi. Xplora laajensi Suomeen viime vuonna ja kellopuhelin on alkanut saavuttaa suosiota myös täällä. Meidän tulevalla koululaisella on ollut nyt testissä Xplora 4 -malli. Kellolla voi soittaa, lähettää ja vastaanottaa  viestejä, ottaa valokuvia sekä se mahdollistaa lapsen sijainnin seuraamisen vanhempien puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.  Sen sijaan kellolla ei voi surffata netissä, ladata  sovelluksia tai pelata pelejä. 

  Värivaihtoehtoja Xplora 4:stä on kaksi: vaaleansininen ja vaaleanpunainen.

  Xplora 4 kellopuhelin

  Xplora 4 on tyylikäs ja kestävä

  Xplora 4 on tyylikkään näköinen ja silikonihihna tuntuu miellyttävältä kädessä. 1,4-tuumainen kosketusnäyttö on näppärä ja näyttökuvan voi valita useista vaihtoehdoista. Tämä on monelle lapselle tärkeää, että kelloa koristaa mieluinen näyttökuva. Käyttöliittymä on erittäin simppeli ja ainakaan 6-vuotiasta ei tarvinnut ollenkaan opastaa sen käytössä. Nappuloita on vain kaksi, josta ylempi saa kellon päälle ja alempi on SOS-hätäpainike.

  Kellosta löytyy 2 megapikselin kamera, jolla lapsi voi ottaa kuvia ja videoita. Laite on vedenkestävä 1,5 metrin syvyyteen asti. On helpottavaa tietää,  ettei kello mene heti rikki esimerkiksi vesileikeissä tai sadekuuron iskiessä. Kellopuhelin on helppo ottaa mukaan joka paikkaan, sillä se  kulkee mukavasti koko ulkoilun ranteessa, eikä sitä tarvitse alkaa etsimään laukun pohjalta tai puiston penkiltä kun lapsi haluaa saada yhteyden vanhempiin.

  Kellopuhelin sisältää myös lukuisia muita kivoja ominaisuuksia, kuten sekuntikello, jonka avulla lapset voivat vaikka järjestää juoksukilpailuja. Kellosta löytyy myös kalenteri, johon voi lisätä muistutuksia, esimerkiksi ” tänään iltapäiväkerho”.  Ja löytyypä sieltä myös askelmittari, joka kannustaa lasta liikkumaan!

   

  Lapsen tarkka sijainti näkyy vanhemmille sovelluksen avulla

  Xplora 4 kellopuhelimen lähes kaikkia toimintoja voi hallita vanhemman älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Tärkein ominaisuus on lapsen tarkan sijainnin määrittäminen kartalla. Sovelluksella voi määritellä myös turva-alueita, joiden ulkopuolelle joutuessaan kello lähettää vanhemmille ilmoituksen. Kello antaa vanhemman puhelimeen myös hälytyksen mikäli akun taso on alhainen.

  Sovelluksen avulla hallitaan myös kellopuhelimen yhteystietoja, sillä soittaminen ja viestien lähettäminen onnistuu vain ennalta tallennettuihin numeroihin. Kukaan tuntematon numero ei siis ikinä pääse olemaan yhteydessä lapsen kellopuhelimeen, ennen kuin vanhempi on tallentanut numeron.

   

  Turvallinen ensipuhelin

  Xplora 4 on kätevä ja turvallinen väline huoltajan ja lapsen väliseen viestintään. Se ei myöskään koukuta samalla tavalla kuin älypuhelin, sillä netissä surffailu tai pelaaminen  ei kellolla onnistu.

   

  Xplora 4 kellopuhelimen hinta on Kulta-Centerin verkkokaupassa 184,90e ja paketin mukana tulee SIM-kortti Elisan liittymällä. Hinta on 10-12€ kuukaudessa, riippuen tilausvaihtoehdosta. Hinta sisältää ilmaiset puhelut, viestit ja datan käytön EU/ETA-alueella.

  Alekoodilla XPLORA10 saat vielä 10 euron lisäalennuksen Xplora 4 -kellopuhelimesta!

  Sisällön ja kuvat tähän blogipostaukseen on toteuttanut ihana Maria (https://lovebeyondwordsblog.vaikuttajamedia.fi/)

  Read more »
 10. Käyttäjäkokemus - Garmin Vivoactive 4S

  "Kellon toiminnot ovat erittäin helppokäyttöiset ja selkeät sekä lisäksi kello on pitänyt minut erittäin motivoituneena. Ulkoasultaan kello on juuri sopivan kokoinen, kaunis ja tyylikäs ulkomuodoltaan, täydellisesti muotoiltu ja istuu käteen erinomaisesti. Lisäksi yllätyin totaalisesti kellon monipuolisuudesta! Näistä lukuisista minulle toimivaksi osoittautuneista ominaisuuksista kerron seuraavaksi hieman lisää."
  Read more »
Sivu