Tervetuloa Kulta-Center verkkokauppaan!

   

    

      

23.11.2017 // Uutuus verkkokaupassamme! ROCK BY SWEDEN

Nyt saapui ihan timanttisen upeita ROCK -koruja valikoimiimme. Upeat ja maailmalla suositut Rock By Sweden -korut ovat naisellisia, tyylikkäitä ja särmikkäitä koruja. Brändin pääelementtinä koruissa toimii pääkallot, mutta valikoimastamme löydät paljon muitakin rock-koruja! Ihanat uutuudet ovat päässeet jo henkilökunnan käyttöön testaukseen ja hyvältä vaikuttaa! Korujen materiaalina on korumetallia ja terästä. Itse olen herkästi allergisoiva monille korumetalleille, jonka vuoksi esimerkiksi korumetallisia korvakoruja on tosi vaikeaa käyttää koko päivää (kutinaa, kirvelyä ja punoitusta)! Yllätyin todella positiivisesti, kun nämä korvakorut (linkki) korumetallisina eivät ole aiheuttaneet minkäänlaista reaktiota, vaikka useampana päivänä olen niitä käyttänyt. Toki ei voi tietää miten kukakin reagoi ja mihinkin! Hyvältä kuitenkin vaikuttaa!

Korukivinä koruissa on laadukkaita Stellux- ja Swarovski-kristalleja. Muutamissa koruissa zirkonioita. Ihan uusimmat mallistot ovat Lovestory-, Vintage- ja Unisex -mallistot, joista löydät suosituimmat korut verkkokaupastamme. Erikoistarjouksena myös pieni erä merkin koruja tutustumistarjouksena -50%, eli nyt kannattaa ehdottomasti tilata testaukseen näitä upeita asennekoruja. ROCK ROCK!

Rock By Sweden -korut löytyvät verkkokaupastamme nopealla toimituksella luotettavasti!

      

    

22.11.2017 // Tiesitkö, että korut ja kellot kaipaavat säännöllistä puhdistamista?

Korujen ja kellojen pinnat kaipaavat hoitoa ja huoltoa, jottei niihin kerry kemikaaleja, likaa ja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion kaltaisia ihoreaktioita tai kuluttaa turhaan pintamateriaalia. Sopiva aikaväli riippuu käytöstä ja sen huomaa itse helposti tarkastamalla kellojen ja korujen kunnon. Eri materiaaleille on omat puhdistusaineensa ja uutuutena testasimme DAZZLE -sarjan putsarit!

Testasimme Dazzle Drops -putsarit sekä Diamond Dazzle Stickin. Mitä erityistä tässä sarjassa on? Nämä kyseiset tuotteet ovat myrkyttömiä! Tuotteet ovat siis turvallisempia ja ihoystävällisempiä käyttää kuin useimmat puhdistusaineet. Toki suosittelemme varovaisuutta mahdollisten allergisten reaktioiden varalta, kutan kaikkien kemikaalien kanssa.

Dazzle Drop Silver
- Sarjan puhdistusaine hopeakoruille. Aine puhdistaa helposti hopean tummentumat ja liat, mutta sopii oksidoiduille koruille poistamatta niiden pintakäsittelyä. Testattu mm. Kalevala Korun Elämän roihu -riipukselle, ja hyvin toimii! Helppo ja miellyttävä tuote käyttää. Ei kuitenkaan tarpeeksi vahvaa täysin mustuneille hopeakoruille, jotka vaativat jo huomattavasti voimakkaampia aineita.
-> https://www.kulta-center.fi/dazzle-drops-silver.html

Dazzle Drop Advance
- Punaisen purkin puhdistusaine sopii yleisesti vettä kestäville koruille ja kellojen metalliranteille. Puhdistaa kätevästi pinttyneet liat ja lisää korujen kiiltoa! Jess! Erinomainen kellojen metallirannekkeille, jotka keräävät yllättävän paljon likaa käytössä! Huh! Oletko milloin viimeksi kurkistanut kellosi rannekkeen kuntoa?! Putsari on erittäin helppo käyttää, mikä on suuri plussa.
-> https://www.kulta-center.fi/dazzle-drops-advance.html

Diamond Dazzle Stick
- Tämä ihanuus vei mennessään! Aluksi epäilevästi suhtauduttiin tähän tuotteeseen, joka muistuttaa meikkien valokynää ja sen luvataan antavan kiiltoa korujen kiville niin zirkonioille kuin aidoille timanteillekin. Tätä lähdettiin testaamaan muutamaan koruun sekä vanhaan Michael Kors -kelloon, jossa kehän koristekivet alkoivat jo olla melko himmeät. Tulos oli uskomaton! Kivet kirkastuivat niin paljon, että ei voinut kuin ilahtua. Mikä parasta, kynä mahtuu meikkipussiin, on myrkytön ja sitä voi käyttää missä vain on puhdasta vettä saatavilla! Pienenä neuvona kellojen kivien ja tiettyjen korukivien kiillotukseen, kannattaa tarkastaa kestääkö koru ja kivet vettä. Liimaamalla kiinnitettyjen kivien kiinnitykset saattavat irrota kosteuden vuoksi, joten suosittelemme olemaan varovaisia!
-> https://www.kulta-center.fi/diamond-dazzle-sticks.html