GARMIN

Huipputeknologialla varustetut Garmin-älykellot ja multisport-kellot verkkokaupastamme!

Garmin on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiamerkki, jonka erikoisalaa ovat laadukkaat GPS- ja navigointilaitteet. Garmin on tuonut markkinoille innovatiiviset älykellot ja multisport-kellot, jotka ovat huipputeknologiaa hyödyntäviä teknisiä laitteita laajoilla toiminnoilla. Lisäksi Garminin rannekellot ovat tyyliltään sporttisia mutta pelkistetyt linjakkaita, siksi niitä on ilo käyttää niin työelämässä kuin vapaa-ajalla yhdistettynä asuun kuin asuun!

Garmin Vivosmart -mallisto

Elevate™-rannesykemittauksella varustellut Vivosmart 4 -laitteet ovat monipuolisia aktiivisuusrannekkeita, joista löytyy aktiivisuutta mittaavia työkaluja, unen seuranta, stressitason mittaus, body battery energiaseuranta ja happisaturaatiomittaus. Näyttö on laadukas kosketusnäyttö automaattisella kirkkauden säädöllä. Laite tukee älykkäitä ilmoituksia. Laite sekä sovellus toimivat myös suomeksi.


Garmin Vivomove -mallisto

Vivomove -laitteet ovat huipputeknologiaa hyödyntäviä kosketusnäytöllä varustettuja tavallisen rannekellon näköisiä hybridiälykelloja. Laitteesta löytyy Garmin Elevate™-rannesykemittaus, useita aktiivisuutta mittaavia toimintoja, unen seuranta, stressitason mittaus ja esiladattuja kuntoiluprofiileja. Laite tukee älykkäitä ilmoituksia. Saatavilla Vivomove HR -mallisto sekä uudet Vivomove 3-, Vivomove Style- ja Vivomove Luxe -mallistot, joista löydät uutena toimintona GPS Connect -tuen. Style- ja Luxe-mallistoissa on myös päivitetty kaksiosainen värinäyttö sekä laaja valikoima laadukkailla materiaaleilla varusteltuja malleja. Laite sekä sovellus toimivat myös suomeksi.


Garmin Vivoactive -mallisto / Garmin Venu -mallisto

Sarjan monipuolisista fitnessälykelloista löytyy aktiivisuutta mittaavia työkaluja, Elevate™ -rannesykemittaus, unen seuranta, stressitason mittaus, esiladatut urheiluprofiilit, GPS -paikannus ja Garmin Pay™ -mobiilimaksuvalmius. Uudet Vivoactive 4- ja Vivoactive Venu -mallit sisältävät myös musiikin suoratoistopalveluiden tuen, lisää urheiluprofiileja sekä Venu -mallistossa uutuutena on laadukas AMOLED -näyttö, joka tukee myös animaatioita. Laite tukee älykkäitä ilmoituksia. Laite sekä sovellus toimivat myös suomeksi.


Garmin Instinct -mallisto

Ulkoiluun suunnitellut älykellot ovat iskun-, lämmön- ja vedenkestäviä 810G-standardin mukaisesti. Laitteesta löytyy GPS -paikannus, GLONASS- ja Galileo -satelliittiverkkojen tuki,  aktiivisuutta mittaavia työkaluja, unen seuranta, stressitason seuranta, barometrinen korkeusmittari, kompassi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari ja älykkäät ilmoitukset. Laite sekä sovellus toimivat myös suomeksi.


Garmin Fenix -mallisto

Sarjan kelloista löytyy aktiivisuustyökalut, unen seuranta, stressitason mittaus, Elevate™ -rannesykemittaus, barometrinen korkeusmittari, kompassi, gyroskooppi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, esiladatut värilliset topografikartat, Spotify-tuki, Garmin Pay™ -mobiilimaksuvalmius, älykkäät ilmoitukset ja esiladatut urheiluprofiilit. Saatavilla on nyt Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus ja uusi Garmin 6 -mallisto. Uudesta mallistosta löydät mullistavat Solar -mallit! Laite sekä sovellus toimivat myös suomeksi.


Garmin -lisävarusteet

Garmin -laitteisiin on saatavilla myös lisävarusteita eri tarpeisiin. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset QuickRelease- ja QuickFit -hihnat. Lisäksi löydät meiltä sykevyöt eri käyttötarkoituksiin, kuten Dual-perusversio, Run, Swim ja Triathlon.

 


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 119

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 119

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti