KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

CASIO

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 174

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 174

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Laadukkaat Casio kellot ilmaisella toimituksella verkkokaupastamme!


Casio on japanilainen vuonna 1946 perustettu elektroniikkabrändi, joka tunnetaan myös johtavana digitaalikellojen valmistajana. Kellobrändi on yksi markkinoiden tunnetuimpia, ja Casion suosio perustuu varmasti pitkälti, siihen että rannekelloilla on loistava hinta-laatusuhde. Casio panostaa valmistajana jatkuvasti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin digitaalisissa rannekelloissa. Laajasta mallistosta löytyy kelloja sekä miehille että naisille. Mallistosta löytyy perinteisiä analogisia rannekelloja, digitaalikelloja sekä nämä molemmat ajannäyttötavat yhdistäviä ana-digi-malleja. Koneistoina Casion kelloissa käytetään sekä paristolla toimivia kvartsikoneistoja että valosta käyttövoimansa saavia Solar-koneistoja.

Suositut Casion retromallit

Casion legendaariset retromallit ovat palanneet markkinoille vahvasti. 1980-luvun kellomallit ovat saavuttaneet maineen klassikoina ja ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. Mallistossa on sekä retrohenkisiä kantikkaita rannekelloja että klassisia pyöreitä kellomalleja. Ikonisesta kellomallistosta löytyy monen kokoisia kellotauluja, joista siroimmat sopivat erinomaisesti myös naisten ranteisiin.

Klassiset pyöreällä kellotaululla varustetut rannekellot ovat hyvin perinteikkäitä ja niille on ominaista yksinkertainen muotoilu ja selkeät kellotaulut.

Naisellinen Sheen -mallisto

Naisille suunnattu Casion Sheen -mallisto pitää sisällään kattavan valikoiman trendikkäitä naisten rannekelloja. Mallistossa nähdään paljon huippumuodikasta punakultaa, tyylikästä muotoilua ja säihkyviä Swarovski-kristalleja. Elegantin tyylikkäästä ulkonäöstä huolimatta, toiminnoissa ja ominaisuuksissa ei ole säästelty ja kellot ovat tuttua Casion laatua.

Sporttinen Edifice -mallisto miehille

Urheilullinen Edifice -mallisto koostuu näyttävistä ja tyylikkäistä miesten rannekelloista.  Kellot ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, ne ovat vesitiiviitä sekä niissä on erilaisia ominaisuuksia urheiluun ja vapaa-aikaan.Mallisto pitää sisällään myös erikoismalleja, joita on saatavilla vain rajoittuja eriä.

Casio Collection -rannekellot jokaiseen makuun

Casio Collection -mallisto on erittäin laaja kattaus rannekelloja niin analogisena kuin digitaalisena ja kelloja on sekä naisille että miehille. Mallisto pitää sisällään runsaasti digitaalisia rannekelloja erilaisilla toiminnoilla ja ne ovat vesitiiviytensä ansiosta suosittuja kaikenikäisillä käyttäjillä. Moni digitaalinen rannekello pitää sisällään LED-valon, joten kello on hyvä valinta retkeilyharrastukseen tai esimerkiksi armeijaan. Casio Collection -kellomallisto tarjoaa myös klassisia analogisia rannekelloja nahka-, teräs- ja muovirannekkeilla.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3