KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

CERTINA

Rajaa
Listausvalinnat
Mallisto
 1. Certina Aqua 41tuotteet
 2. Certina Heritage 14tuotteet
 3. Certina Sport 25tuotteet
 4. Certina Urban 61tuotteet
 5. DS Action 46tuotteet
 6. DS Caimano 15tuotteet
 7. DS PH200 6tuotteet
 8. DS PH500 1tuote
 9. DS Podium 26tuotteet
 10. DS-1 13tuotteet
 11. DS-2 4tuotteet
 12. DS-8 31tuotteet
 13. Moonphase 6tuotteet
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 146

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 146

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Laadukkaat Certina -rannekellot naisille ja miehille helposti verkkokaupastamme!

Verkkokaupassamme on kattava valikoima Certinan rannekelloja, jotka ovat muotoilultaan klassisen tyylikkäitä, ja ne viestittävät jo designinsa, tarkasti viimeisteltyjen yksityiskohtiensa ja materiaaliensa puolesta laadukkuudestaan. Certinan vahvuuksia kellovalmistajana on ehdottomasti tuotteiden loistava hinta-laatusuhde. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu sekä automaatti- sekä paristokäyttöisiä malleja tältä sveitsiläisvalmistajalta.

Certinan rannekellojen design perustuu yksinkertaisuuteen ja toiminnallisuuteen tyylikkyydestä tinkimättä. Kelloja löytyy mallistosta sekä teräsrannekkeella että nahkarannekkeella varustettuna. Certinan rannekellot soveltuvat elegantin ilmeensä ansiosta huolitellun pukeutumisen viimeistelijäksi niin töissä kuin vapaa-aikana. Lisäksi kuitenkin tuotteiden materiaalit, rakenne ja ominaisuudet on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä ja vauhdikasta elämäntyyliä.

Certina on yksi vanhimpia Sveitsiläisiä kellonvalmistajia, ja tuotemerkin kellot kantavat tänäkin päivänä korkean laatunsa takeena arvostettua SWISS MADE-merkintää. Brändin tarina sai alkunsa jo vuonna 1888 veljesten Adolf ja Alfred Kurthin perustaessa koneisto- ja varaosatehtaan Sveitsin Grencheniin. 1906 tehtaassa alettiin tuottaa kokonaisia kelloja nimellä Grana, ja vuonna 1939 tehtaan kelloja alettiin myydä myös nimellä Certina, joka vakiintui kellomerkin ainoaksi nimeksi kymmenessä vuodessa. Nimi Certina perustuu latinankieliseen sanaan certus, joka merkitsee varmuutta.

Certina DS -konsepti

Certina on historiansa varrella kehittänyt useita innovaatioita, joista merkittävimpänä voidaan pitää DS (Double Security) -konseptia. DS -suojaus tarkoittaa iskusuojattua koneistoa, tärähdyksen kestävyyttä sekä vedenkestävyyttä jopa 200 metriin asti. DS -konseptin mukaan valmistettujen Certina -kellojen koneistot ovat suojassa erikoislujan kuoren ja tiivisteiden suojassa. Lisäksi kelloissa on erittäin kestävä safiirilasi. Certina loi tällä innovaatiollaan aikanaan standardit laadukkaiden rannekellojen uudelle sukupolvelle.

Useissa Certinan kvartsikoneistolla varustetuissa eli paristolla toimivissa käytetään Precidrive™-teknologiaa, joka käytännössä tarkoittaa että tämäntyyppinen kello on 8-10 kertaa täsmällisempi kuin tavanomainen paristokäyttöinen kello.

1983 lähtien Swatch Groupin alla toiminut Certina valmistaa tänä päivänä sekä automaatti- että paristokäyttöisiä rannekelloja jotka tunnetaan maailmalla laajalti korkeasta laadustaan ja kestävyyydestään. Kelloissa käytetään brändin emoyhtymän Swatch Groupin ETA-koneistoja.

Verkkokaupastamme saat tilattua laatukellot helposti, nopeasti ja luotettavasti itsellesi tai lahjaksi. Olemme virallinen Certina-jälleenmyyjä ja toimitamme kellot aina alkuperäisessä pakkauksessa takuutodistuksen kera. Certina myöntää kelloilleen kansainvälisen kahden vuoden takuun.

Authorized CERTINA retailer

Tutustu koko Certina -valikoimaan osoitteessa: https://www.certina.com/fi

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3