KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

DANIEL WELLINGTON

Rajaa
Listausvalinnat
Mallisto
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 211

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 211

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Verkkokaupastamme Daniel Wellingtonin kellot sekä naisille että miehille!

”Pyrimme täydellisyyteen, joka alkaa yksityiskohdista – ja keskittyy niihin koko ajan. Nämä ominaisuudet tekevät Daniel Wellingtonista ainutlaatuisen kellon, jota voit käyttää ranteessasi vuosia. Keskitymme muutamaan valittuun kelloon – malleihin, joita on viimeistelty moneen kertaan. Tuloksena on kello, joka sopii kaikille. Mutta käytön ja ajan – sekä valitsemiesi rannekkeiden – ansiosta Daniel Wellington -kello on ikoninen asuste, josta tulee ainutlaatuinen juuri sinulle.” -Daniel Wellington -sivusto.

Daniel Wellington -kello sopii loistavasti erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin, toimien tyylikkäänä yksityiskohtana pukeutumisessa. Verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Daniel Wellingtonin rannekello toimii niin bisnes- ja juhlapukeutumisessa kuin rennossa vapaa-ajan käytössäkin! Meiltä saat tilattua kätevästi DW-kellot sekä naisille että miehille – itsellesi tai lahjaksi! Verkkokaupassamme on ilmainen ja nopea toimitus, ja toimitamme Daniel Wellingtonin kellot aina brändin tyylikkäässä pakkauksessa takuutodistuksen kera. Daniel Wellingtonin kelloilla on kahden vuoden takuu.

Daniel Wellingtonin brändin konseptiin kuuluu vahvasti designin minimalistisuudesta huolimatta monipuolisuus, joka on saa aikaiseksi kellojen helposti vaihdettavat rannekkeet. Brändin kelloihin ei ole haluttu mitään ylimääräistä ja kellojen eleetön design mahdollistaa lukemattomien eri rannekevaihtoehtojen yhdistämisen kelloihin. Nyt, useita vuosia myöhemmin, tämä alkuperäinen idea on edelleen Daniel Wellingtonin suunnittelun ydin.

Daniel Wellingtonin trendikkään ja modernit korut

Daniel Wellingtonin koruvalikoima täydentyy sesongeittain upeilla uutuuksilla, jotka täydentävät jo olemassa olevaa koru- ja kellovalikoimaa. Koruvalikoimasta löytyy perinteisiä cuff-mallisia kiinteitä rannekoruvaihtehtoja eri tyylisinä ja hopean sekä punakullan sävyissä. Kaulakoru- ja korvakorutvalikoima pitää sisällään siroja malleja, joissa lähtökohtana on yhdisteltävyys. Materiaalina kaikissa Daniel Wellingtonin koruissa on ruostumaton teräs, joka on allergisoimaton ja pitkäikäinen korumateriaali.

Daniel Wellingtonin helposti vaihdettavat rannekkeet antavat samalle kellolle monta ilmettä!

Daniel Wellingtonin kelloja on saatavilla nahkarannekkeella, teräksisellä mesh-rannekkeella sekä nylonista valmistetulla NATO-rannekkeella. Vaihdettavia rannekkeita myydään erikseen, eli voit helposti päivittää Daniel Wellington-rannekellosi ilmeen haluamasi näköiseksi hankkimalla siihen uuden rannekkeen. Kellon käyttäjä pystyy vaihtamaan rannekkeen vaivattomasti itse kellon mukana tulevan ranneketyökalun avulla.

Teräksisiä mesh-rannekkeita Daniel Wellingtonin valikoimasta löytyy hopean ja ruusukullan sävyisenä sekä mattamustana. Verkkoranneke on trendikkyytensä ja tyylikkyytensä lisäksi on kevyt ja mukavan tuntuinen ranteessa. Teräsrannekkeen pituus on kätevästi säädettävissä.

Daniel Welllingtonin nahkarannekkeet ovat aitoa nahkaa ja niiden valikoimaan sisältyy musta väri sekä useita ruskean sävyjä. Nahkarannekkeita löytyy sekä hopean että ruusukullan sävyisellä soljella.

Nylonista valmistettuja kestäviä NATO-rannekkeita Daniel Wellingtonin mallistosta löytyy lukuisissa eri väreissä, joko yksivärisenä tai raidallisena. Myös NATO-rannekkeita on saatavilla sekä hopean että ruusukullan sävyisellä soljella. NATO-rannekkeiden hyviä puolia ovat raikas tyylikkyys, kestävyys sekä käyttömukavuus.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3