KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

DE MOTU

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Suomalaisen De Motu -kellovalmistajan laadukkaat kellot verkkokaupastamme

Itsenäinen, kotimainen kellovalmistaja De Motu valmistaa huippuluokan pilottikelloja vahvalla osaamisella ja tinkimättömällä laadulla. Helsinki-Malmin lentoasemalla toimiva kellovalmistaja saa ympäristöstään sekä inspiraation kellojen designiin että tärkeää tietoa kellojen kehitykseen ja suunnittelutyötön. De Motu -kellot ovat herättäneet mielenkiintoa maailmanlaajuisesti, eikä ihme sillä onhan niiden muotoiltu aivan omaa luokkaansa.

Suomalaisen kellovalmistajan tarina

Suunnittelija Valdemar Hirvelällä on vahva kokemus ilmailualan mekaniikasta jo vuosien ajalta, sillä hän on työskennellyt niin koelentueessa kuin mekaniikka-alan tuotekehityksessä. Hirvelän idea omasta kellomallistosta alkoi rakentumaan, kun hän työssään osallistui TAG Heuerin ja Suunnon projekteihin. Tavoitteenaan Hirvelällä oli rakentaa jotain uutta, jotain missä muut eivät olleet vielä onnistuneet. Niin syntyi maailman ensimmäinen G-voimia mittaava rannekello, jota tunnettu lentäjä, Sami Kontio testasi kehitysjakson aikana. Toinen De Motun perustajista, Markku Lehti omistaa myös vahvan kokemuksen ilmailualalta ja on toiminut uransa aikana lentokapteenina. Yksi De Motun monista vahvuuksista onkin ammattilentäjän näkemys ja kokomus kellojen suunnittelussa.

Aidot pilottikellot ovat saatavilla verkkokaupastamme ilmaisella toimituksella!

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3