KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

FESTIVE

Rajaa
Listausvalinnat
Korusarja
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 334

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 334

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Festive – Jo vuodesta 1947

Upeiden Festive-timanttikorujen juuret ovat 1940-luvun Helsingissä. Nuori Helge Narsakka oli saanut upean tilaisuuden päästä oppipojaksi Helsinkiin Tillanderin kultasepän verstaalle, josta nuori Helge sai palon käsillä tekemiseen ja innon kultasepän ammattiin. Vuodet vierivät ja taidot karttuivat, kun Helgestä tuli taitava kultaseppä ja hän siirsi osaamisensa kahdelle pojalleen opettaessaan nämä kultasepän ammattiin. Vuosikymmenien kokemus ja taidot jatkoivat perinteistä kultasepän perinnettä ja tällä hetkellä Kultasepät Narsakka Oy:n verstas työllistää kymmenen kultaseppää ja yrityksen toiminnassa ovat mukana myös Helgen pojanpojat ja pojanpojanpoika. Useiden sukupolvien kokemus perinteisistä kultasepäntaidoista on yhdistetty moderniin näkemykseen sekä tekniseen osaamiseen, jotka mahdollistavat upean lopputuloksen. Festive – korut, jotka kestävät aikaa.

Festive korujen vastuullisuus

Festive-korujen tuotannossa otetaan huomioon eettiset ja moraaliset näkökulmat aina materiaalien alkuperästä, työntekijöiden hyvinvointiin, valmistusprosessien eri vaiheisiin ja jätteiden käsittelyyn. Materiaalina koruissa käytetään lähes 100% kierrätettyä kultaa ja materiaalit hankitaan turvallisista ja luotettavista lähteistä. Korkean laadun vuoksi korut ovat myös ekologisia, sillä ne ovat pitkäikäisiä ja kestävät aikaa.

Vuoden 2020 kaunein sormus - Routa

Vuoden kaunein sormus 2020 -kilpailu keräsi toinen toistaan upeampia sormusmalleja, joista voittajaksi äänestettiin kotimaisen Festiven Routa -mallisto. Näyttävän ja koristeellisen sormusmalliston takana on suunnittelija Annika Takanen, joka on mallistollaan halunnut tuoda esiin rakkauden voimaa. Voimakas kuviointi on yhdistetty herkkiin timantteihin, jotka luovat upean kontrastin.

" Vain sinä saat sydämeni roudan sulamaan; joskus epäilin, ettei kukaan pääsisi sisintäni tuntemaan. Kun näin sinut, tunsin lämmön ja huomasin, kuinka ikiroutani alkoi sulaa.” -Annika Takanen 

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3