KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

GARMIN

Garmin-3rd-1920x782-Lily
Garmin-3rd-1920x782-vvmStyleLuxe
Garmin-3rd-1920x782-vvaFamily
Garmin-3rd-1920x782-Venu2-series
Garmin-3rd-1920x782-InstinctSolarFamili
Garmin-3rd-1920x782-fenix6Family
Garmin-3rd-1920x782-MARQFamily
Garmin-3rd-1920x782-Others

Garmin on älykellomarkkinoiden edelläkävijä, jonka valikoimista löytyy innovatiivisia ja monipuolisia laitteita aina perinteisistä aktiivisuuslaitteista monipuolisiin multisportälykelloihin sekä erikoismallistoja eri tarpeisiin. Valikoimasta löytyy älykellot naisille ja miehille sekä erikoismallistot esimerkiksi golf-harrastukseen, kilpa-autoiluun, veneilyyn ja lentämiseen. Garmin älykellot ovat kokonaisuudessaan toiminnoiltaan hyvin varusteltuja sekä designiltaan erittäin tyylikkäitä, joten Garmin älykellot sopivat urheiluun, arkeen ja juhlaan vaihdettavien kellohihnojen ansiosta, jotka muuttavat kellon käyttömukavuutta ja ilmettä hetkessä eri tilanteisiin!

Garmin valikoimastamme löydät Garmin Vivosmart aktiivisuusrannekkeet, Garmin Vivomove -hybridiälykellot perinteisellä kellonäytöllä, Garmin Instinct älykellot ulkoiluun ja kovempaan käyttöön, Garmin Vivoactive älykellot kuntoiluun, Garmin Venu älykellot kuntoiluun upealla AMOLED -näytöllä, Garmin Fenix multisportälykellot laajoilla toiminnoilla useaan eri käyttötarkoitukseen sekä Garmin MARQ -erikoismalliston.

Rajaa
Listausvalinnat
Mallisto
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 149

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 149

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Huipputeknologialla varustetut Garmin-älykellot ja multisport-kellot verkkokaupastamme!

Garmin on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiamerkki, jonka erikoisalaa ovat laadukkaat GPS- ja navigointilaitteet. Garmin on tuonut markkinoille innovatiiviset älykellot ja multisport-kellot, jotka ovat huipputeknologiaa hyödyntäviä teknisiä laitteita laajoilla toiminnoilla. Lisäksi Garminin rannekellot ovat tyyliltään sporttisia mutta pelkistetyt linjakkaita, siksi niitä on ilo käyttää niin työelämässä kuin vapaa-ajalla yhdistettynä asuun kuin asuun!

Garminin älykello on laadukkuudessaan järkevä hankinta älylaitteiden hyödyntämisestä kiinnostuneille ja erilaisten ulkoilu- ja urheilulajien harrastajille. Kiinnostavia ominaisuuksia ja toimintoja sisältävä Garmin-älykello tai multisport-kello tuo lisää mielekkyyttä erilaisiin harrastuksiin, ammatteihin ja elämäntapoihin. Olemme virallinen Garmin -jälleenmyyjä.

Laaja Garmin -mallisto

Verkkokaupastamme löydät Garmin-kellot sekä naisille että miehille, ja tilaaminen onnistuu helposti ilman toimituskuluja. Garmin-rannekello on toimivuudessaan ja kestävyydessään hyvä ostos omaan käyttöön, ja yhtä lailla loistava lahjaidea, koska laadukas älykello tuottaa iloa vuodesta toiseen! Tuotteet toimitetaan Garminin alkuperäisessä pakkauksessa takuutodistuksen kera. Garminin älykelloilla ja multisport-kelloilla on kahden vuoden takuu.

Garminin perusajatus on yksinkertaisesti luoda asiakkaidensa elämää helpottavia ja rikastavia navigointi- ja kommunikointilaitteita. Garminin tuotekehityksessä tavoitteena on aina monipuolinen ja viimeisintä teknologiaa hyödyntävä laite helppokäyttöisyydestä ja kestävyydestä tinkimättä. Garmin on kehittänyt innovatiivisia laitteita esimerkiksi kuntoilu- ja ulkoilutarkoituksiin sekä auto-, lento- ja veneilynavigointiin. Garmin valmistaa laitteet aina suunnittelu- ja valmistusvaiheesta markkinointiin ja myyntiin, ja se onkin varmasti syy brändin menestyksen takana. Garminin vahvuus on ehdottomasti myös se, että tuotekehitystyötä tehdään jatkuvasti käytännön tasolla uusia tarpeita ja kehittämistä vaativia asioita etsien. Garminin palveluksessa on työntekijöitä joiden tehtävänä on testata laitteita eri olosuhteissa ja käyttötarkoituksissa joihin laitteet on erityisesti suunniteltu.

Garmin - yrityksen historia

Garmin on Gary Burrelin ja Min H. Kaon vuonna 1989 perustama yhdysvaltalainen brändi, joka tunnettiin alun perin nimellä ProNav. Myöhemmin brändin nimeksi vaihdettiin Garmin joka muodostuu perustajien etunimien yhdistelmästä. Alkuaikoina yritys kehitti GPS-yksikköjä, joita valmistettiin jopa Yhdysvaltain armeijan käyttöön. Vuonna 1999 Garmin ja AirCell yhdistivät voimansa, ja alettiin kehittää lentokommuntikaatio-, navigaatio- ja turvalaitteita ilmailualalle.

Garmin jatkoi kasvamistaan ja teki uusia aluevaltauksia onnistuneiden yritysostojen myötä. Vuonna 2006 Dynastream Innovation siirtyi Garminin omistukseen, joka toi mukanaan Garminin käyttöön henkilökohtaista ANT ja ANT+ -seurantateknologiaa. Tämä mahdollisti esimerkiksi erilaisten Garmin sykemittarien, aktiivisuusmittarien ja langattomien laitteiden kehittelyn. Lisäksi yritys hankki käyttöönsä mobiilisääratkaisuja niin pilottien kun ulkoilmalajien harrastajien käyttöön tarkoitettujen laitteiden tueksi. Tänä päivänä markkinoilla olevat henkilökohtaiseen kuluttajakäyttöön suunnitellut Garminin laitteet ovat siis erittäin edistyksellisiä ja laadukkaita.

Garmin älykelloihin on saatavilla vaihtohihnoja (vaihtorannekkeita), joilla voit muuttaa kellon ulkonäköä tai käyttötarkoitusta hetkessä pikakiinnitysmekanismin avulla. Vaihtoehtoina löytyy urheiluun soveltuvia silikonihihnoja, tyylikkäitä nahkahihnoja arkeen ja teräksisiä sekä titaanisia vaihtohihnoja. Hihnoista löytyy eri kokoja, joten tarkastathan kellomallisi hihnan leveyden tuotteen tuotetiedoista oikean vaihtohihnan varmistamiseksi.

Garmin sykevyöt ovat erinomainen lisä, kun haluat tarkempia syketietoja tai harrastat nopeatempoisia lajeja tai intervallitreeniä. Sykevyön avulla saat paljon enemmän dataa kerättyä. Vaihtoehtoina on HRM Dual -sykevyö, joka on perinteinen moneen soveltuva sykevyö. Erikseen saatavilla myös HRM Run -sykevyö juoksuun, HRM Swim -sykevyö uintiin ja HRM TRI -sykevyö, joka soveltuu erinomaisesta triathlon-harjoitteluun, kun tarvitset sykevyön, joka helpottaa lajista toiseen vaihtamista.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3