KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

HUAWEI

View as Ruudukko Luettelo

20 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

20 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Monipuoliset Huawei -älykellot nyt verkkokaupassamme!

Erityisesti älypuhelimista tunnettu Huawei on tuonut markkinoille tyylikkäät älykellot hyvällä hinta-laatusuhteella. Ensimmäinen Huawein älykello julkaistiin vuonna 2015 ja laitteet saavuttivat nopeasti kuluttajien suosion monipuolisilla toiminnoilla ja harkitulla ulkomuodolla.

Huawei -älykellot urheiluun ja hyvinvointiin

Suomalaisen Firstbeatin kehitetyt ominaisuudet ja toiminnot hyvinvoinnin ja urheilusuoristusten seurantaan tekevät laitteista luotettavia. Huawei -älykelloissa on kätevät ja luotettavat rannesykemittaukset sekä GPS- ja GLONASS -satelliittiverkkojen tuki, joiden avulla paikannus on nopeaa ja luotettavaa.

Suosikkimusiikki suoraan kellosta

Sisäisen tallennustilan ansiosta Huawei -älykelloihin on mahdollista tallentaa musiikkia ja Bluetooth-ominaisuus mahdollistaa musiikin kuuntelun Bluetooth-kuulokkeista, ilman älypuhelinta. Musiikin lisäksi Bluetooth mahdollistaa puheluiden soittamisen kellosta ja mahdollisuuden vastaanottaa viestejä ja ilmoituksia.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3