KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

ILKKA MARTTIINI

View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Suomalaisen perheyrityksen, Ilkka Marttiini Oy:n, valmistamia teräskoruja saatavilla nyt myös Kulta-Centeristä!

Korkealaatuiset sepän takomat terässormukset ovat tyylikkäitä taidonnäytteitä kotimaisesta käsityöstä. Sormukset valmistetaan Rovaniemellä ja taottujen sormusten muotoilu perustuu hyvin vahvasti suomalaisuuteen, perinteeseen ja nykyaikaan. Teräs on kova ja kestävä materiaali, joten sormukset kestävät upeasti vuodesta toiseen! Taottu pinta on aina uniikki ja yksilöllinen - ei ole kahta samanlaista sormusta.

Ilkka Marttiinin historia

Yrityksen valmistamilla sepäntuotteilla on pitkä historia, kun taito on kulkenut useammassa sukupolvessa. Ilkka Marttiinin isoisä on aloittanut seppänä vuonna 1911 Sodankylässä ja yrityksen hän perusti Rovaniemelle jo 1928. Puukkoja valmistanut seppä sai mainetta upeista taidonnäytteistään. Myöhemmin sormukset otettiin yrityksen tuotevalikoimaan ja niiden suunnittelusta vastaa designer Jukka Setälä, seppä Matti Kehusmaa ja kultaseppä Jukka Räsänen.

Teräs materiaalina sormuksissa

Teräs on kiiltävä, kaunis, kestävä ja erittäin luja materiaali. Teräs pitää muotonsa erinomaisesti ja on kestävää, joten se ei naarmuunnu yhtä helposti, kuin esimerkiksi jalometallit hopea ja kulta. Jokainen Ilkka Marttiini sormus on taottuna persoonallinen, kestävä ja uniikki.

"IKUINEN TERÄS. PUHDAS MUOTO. POHJOINEN HARMONIA."

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3