Nopea ilmainen toimitus

100pv vaihto- ja palautusoikeus

Osta nyt, maksa myöhemmin

Tunnettua laatua jo vuodesta 1933

PIKALINKIT

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9.00-16.30.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, WhatsApp -sovelluksella, Facebook Messenger -viestisovelluksella tai sähköpostilla.

Puhelinnumero: +358 44 7575 000

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]kultacenter.fi

Verkkokauppa

Kulta-Center.fi verkkokauppa on perheyritys Kulta-Center Jokela Oy:n vuonna 2016 perustama koru- ja kelloalan verkkokauppa. Kulta-Center Oy:llä on neljä omaa liikettä, jotka sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kulta-Center.fi verkkokaupan pyrkimyksenä on laajentaa asiakkaiden palvelua myymälöistä myös internetin puolelle helpottamaan asiakkaiden tuotevertailua, tuotetiedon hakemista sekä tarjoamaan helpon, nopean ja luotettavan ostokanavan.

Tilausohje

Tilauksen voit tehdä vieras-tunnuksilla tai vaihtoehtoisesti rekisteröitymällä käyttäjäksemme. Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä*, joka vie vain hetken. Rekisteröityneenä käyttäjänä tietosi ovat tallennettuja järjestelmäämme, josta voit seurata tarkemmin tekemiäsi tilauksiasi ja saamme tärkeitä tietoja asiakaspalvelumme parantamiseksi. Henkilötietoja käsittelemme erittäin huolella, lue lisää tietosuojaselosteesta.Tilauksen tekeminen verkkokaupastamme:

1. Valitse tuotteet ja lisää ne ostoskoriin. Mikäli tuotteella on valinnaisia ominaisuuksia, siirry tuotteeseen katsomaan yksityiskohtia.
2. Kun olet valmis, voit siirtyä kassalle oikeasta yläkulmasta ostoskärryn kuvasta.

Turvallisen ja luotettavan Klarna Checkout -kassan käyttö helpottaa ostamista:

1. Valitse haluamasi toimitustapa tilauksellesi.
2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi. Paina JATKA.
3. Täytä tietosi.
4. Valitse maksutapa.
5. Maksa valitsemalla OSTA.

 Helppoa ja nopeaa!

*Tilaustietosi kirjautuvat tilillesi, kun olet luonut tilin ja kirjautunut sisään ennen tilauksen tekemistä.

Maksutavat

Käytössämme on luotettava ja turvallinen Klarna Checkout – Get Smooth.

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

- Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Katso täältä Klarna-laskun ehdot.
- Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
- Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
- Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
- Verkkopankkimaksut: Maksat heti luotettavasti Klarna Checkout -palvelun kautta.
- Luottokorttimaksut: Luotettava luottokorttimaksaminen. Maksutapoina Visa, Mastercard ja American Express.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot  ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Lisätietoa Klarnasta. 
Klarnan käyttöehdot.
Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

(Huomioithan, että Klarnan lasku- ja erämaksu-vaihtoehtoja varten sinun tulee olla täysi-ikäinen.)

Toimitusehdot

Kulta-Center.fi -verkkokaupassamme on käytössä ilmainen toimitus kaikille lähetyksille Suomen alueella sekä ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Arkena klo 14 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme aina lähettämään saman päivän aikana. Toimitusaika tuotteille määräytyy saatavuuden perusteella, joka käy ilmi tuotetiedoista.

• Varastotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää.
• Jälkitoimitettavan ja tilaustuotteen toimitusaika normaalisti 3-14 arkipäivää. Erikoistuotteiden poikkeavat toimitusajat on ilmoitettu erikseen. 

Useamman tuotteen tilaukset voidaan lähettää osissa, jolloin saat kaikista erilliset seurantatiedot sähköpostiisi. Asiakas on vastuussa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta ja virheellisten tietojen ilmoittamisesta johtuvista mahdollisista viivästymisistä toimituksessa/tiedusteluissa.

Mikäli olet tilaamassa tuotetta ulkomaille, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä! Ulkomaille tilatessa tuotteen hintaan lisätään toimituskulut, jotka ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) ja muista mahdollisista lisäkuluista on ilmoitettu erikseen. Tavoitteenamme on pyrkiä oikeellisuuteen tuotetiedoissa, hinnoissa sekä lisäkuluissa, mutta virheitä voi joskus sattua ja emme vastaa inhimillisestä vahingosta aiheutuvista virheistä. Virheen huomattuamme ilmoitamme asiasta asiakkaalle viipymättä. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen ja palauttaa asiakkaalle tilauksen summan, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut virhe perustuen Kilpailu- ja Kuluttajaviraston laatimaan tiedotteeseen sopimuksen hintatiedoista. Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai välillisistä haitoista. Verkkokauppa pidättää oikeuden muutoksiin toimitusajoissa ja tuotevalikoimassa. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Vaihto- ja palautusoikeus

Myönnämme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 100vrk vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille ja myyntikuntoisille varastotuotteille. Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, asiakkaalle teetettyjä/muokattuja tuotteita, käyttöönotettuja teknisiä laitteita, kaiverrettuja tuotteita eikä asiakkaalle erikseen pyynnöstä tilattuja erikoistuotteita. Tilaustuotteista on aina merkintä tuotteen tuotetiedoissa näkyvästi. Katso tarkemmat vaihto- ja palautusehtojen tiedot alta!

Mikäli jostain syystä haluat vaihtaa tuotteen tai palauttaa lähetyksesi:

1. Pakkaa huolellisesti tuote/tuotteet, kaikki sen osat ja kiitoskirjeen palautusosa lähetykseen. Tuotteen/tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisessa alkuperäisessä pakkauksessa. Muistathan teipata lähetyksen kiinni huolella, jotta lähetys ei pääse avautumaan kuljetuksessa. Emme vastaa virheellisesti pakattujen palautusten vaurioista tai huolimattomasti suljettujen pakettien kadonneista sisällöistä.

2. Lähetä paketti veloituksetta Postin toimipisteessä. Muista ottaa kuitti palautuksesta ja säilyttää sitä 3kk ajan tositteena palautuksesta. Jos olet tilannut lähetyksen pakettiautomaattiin, voit tehdä palautuksen pakettiautomaatilla kahden viikon sisään noudosta käyttämällä saamaasi lokerokoodia.

PALAUTUSOSOITE:

Kulta-Center Oy
/verkkokauppapalautus
Asiakaspalautusnumero 649620
Olavinkatu 53
57100 Savonlinna

Palautuksista tehdyt hyvitykset tehdään mahdollisimman pian palautuksen saapumisesta.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia varastotuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen.

• Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § perusteella peruutusoikeus ei koske asiakkaalle muokattuja tai räätälöityjä tuotteita.
• Kuluttajansuojalain 6. luvun 18 § perusteella asiakkaalla on vastuu vantaanotetusta tavarasta ennen ostopäätöstä. Mikäli tuote, sen osat tai pakkaus on vioittunut testauksessa/säilytyksessä eikä ole enää myyntikuntoinen, voimme periä asiakkaalta tuotteen arvon alentumisesta aiheutuneet kulut.

Näiden Kuluttajasuojalain määräämille perusteilla otathan huomioon, että palautusoikeus älylaitteilla koskee tuotetta, joka on edelleen myyntikuntoinen: uutta laitetta suojaavia suojakalvoja ei ole irrotettu, laitteen myyntipakkaus ja sen osat ovat uudenveroiset ilman jälkiä ja laitetta ei ole asennettu eikä otettu käyttöön. (Garmin- , Polar, Michael Kors-, Apple Watch-, Samsung-, Huawei-, Xiaomi- ja muut älylaitteet)

Takuuhuolto

Mikäli Kulta-Center.fi -verkkokaupastamme ostetussa tuotteessa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@kultacenter.fi

Ilmoitathan viestissäsi meille seuraavat tiedot:

• Asiakkaan nimi
• Tuotetiedot tuotteesta (Merkki, malli, tuotenumero) tai tilauksen tilausnumero
• Kuva takuukortista tai tuotteen mukana tulleesta lähetyslistasta, joka toimii myös takuutodistuksena
• Vian/ongelman kuvaus

Vastaamme viestiin samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Mikäli tuote pitää lähettää meille huoltoa varten, voit lähettää tuotteen näillä ohjeilla:

• Pakkaa mukaan tuote ja mahdollisesti erikseen pyydetyt lisäosat.
• Liitä mukaan tosite, josta käy ilmi lähettäjän tiedot (nimi ja tilausnumero tai nimi, osoite ja puhelinnumero) sekä kuvaus huoltoon lähettämisen syystä.
• Liitä mukaan alkuperäinen takuukortti tai tuotteen mukana tullut lähetyslista, joka toimii myös takuutodistuksena
• Lähetä veloituksetta Postin kautta asiakaspalautustiedoillamme:

Kulta-Center Oy
/verkkokauppapalautus
Asiakaspalautusnumero 649620
Olavinkatu 53
57100 Savonlinna

Tuotteet, joilla on kansainvälinen takuu, voit toimittaa myös valtuutettuun jälleenmyyjäliikkeeseen.

Takuuhuolto - huomioi nämä asiat:

1. Takuu kattaa valmistajan puolesta valmistusvirheet. Takuu ei koske käytöstä johtuvia kulumisia/rikkoutumisia, ellei kuluminen/rikkoutuminen johdu valmistusvirheestä. Takuun arvioi ammattitaitoiset sepät tai valmistaja.

2. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä johtuvia vikoja. Eli ethän korjaa tuotteita itse, sillä se voi kumota tuotteen takuun. 

3. Mikäli korjautat meiltä ostettuja tuotteita muilla sepillä tai tuotteisiin tehdään omatoimisia korjaustöitä, voi takuu kumoutua.

4. Pakkaathan lähetyksen huolellisesti, sillä emme vastaa virheellisesti pakattujen palautusten vaurioista tai katoamisista. Muistahan siis säilyttää aina Postilta saamasi kuitin palautuslähetyksestä!

4. Mikäli tuote lähetetään huoltoon ilman oikeaa huoltotarvetta, perimme asiakkaalta aiheutuneet kulut kuten postimaksut ja valmistajan huollosta aiheutuneet kulut. Takuunalaiset takuuhuollot viallisille tuotteille ovat veloituksettomia!

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä Kulta-Center.fi verkkokauppaan saat käyttöösi enemmän palveluita. Yhteystietosi, tilaushistoriasi ja tilaustietosi säilyvät järjestelmässämme. Näin voimme tarjota henkilökohtaisempaa palvelua asiakkaillemme. Rekisterötyneenä käyttäjänä tilaustietojesi säilyessä järjestelmässämme, myös takuuasiat hoituvat kätevästi tietojen löytyessä suoraan järjestelmästämme.

Huomioithan, että sinun tulee ole kirjautuneena tilillesi enne tilauksen tekoa, jotta tietosi tallentuvat järjestelmään!

Myymälät

Kulta-Center Oy, Kastelli, Savonlinna

Olavinkatu 53
57100 Savonlinna

”Savonlinnan ydinkeskustassa keskeisellä kauppapaikalla Kauppakeskus Kastellin yhteydessä toimiva liikkeemme. Toimipisteeltä löydät kellosepän palvelut paikan päältä!”


Kulta-Center Oy, Kauppakeskus Prisma, Joensuu
Voimatie 2
80110 Joensuu

”Kauppakeskus Prisman vilkkaalla kauppapaikalla sijaitseva laajan valikoiman myymälä Joensuussa. Toimipisteeltä löytyy Joensuun kelloseppä-kaivertajamme, jolta luonnistuvat erikoisemmatkin kaiverrustyöt.”


Kulta-Center Oy, Kauppakeskus Iso Myy, Joensuu
Kauppakatu 24
80100 Joensuu

”Myymälöidemme uusin tulokas on vilkkaassa Kauppakeskus Iso Myyssä Joensuun ydinkeskustassa. Täysin uudessa myymälässämme on edustettuina suosituimmat brändit ja laaja tuotevalikoima!”


Kulta-Center Oy, Kauppakeskus Stella, Mikkeli
Savilahdenkatu 8
50100 Mikkeli

”Mikkelin liike palvelee vilkkaassa Kauppakeskus Stellassa. Isosta myymälästä löydät laajan valikoiman kauden uutuuksia!”

   

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3