KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KALEVALA

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 439

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 439

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

KALEVALA  - Kesyttämätöntä kauneutta

Kaikkien tuntema kotimainen Kalevala on korualan suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kalevala aloitti 1930-luvulla, ja siitä lähtien aina tähän päivään se on toiminut yhtenä maamme suurimmista korudesignin suunnannäyttäjistä. Kalevala suunnittelee ja valmistaa laadukkaita koruja Suomessa käsityönä korkean teknologian avustuksella.

Kalevala -tuotteiden laaja valikoima

Verkkokaupastamme löydät kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset sekä miehille solmioneulat ja kalvosinnapit brändiltä Kalevala. Valikoimasta löytyy hopeisia, kultaisia ja pronssisia koruja sekä miehille että naisille. Saatavilla on myös esimerkiksi kastelahjaksi lapselle sopivat Kalevala korumallit. Kalevala valmistaa korunsa niin että ne ovat sopivia nikkeliallergikoille, sillä hopeakorut eivät sisällä lainkaan nikkeliä.

Kalevala mallisto koostuu perinnekoruista sekä uusista korumuotoilijoiden suunnittelemista korusarjoista, ja uusia sarjoja esitellään syksyisin ja keväisin. Kalevala on tunnettu siitä, että malliston ydin on vuodesta toiseen historialliset korumallit, joiden inspiraationa ovat toimineet vanhat korulöydökset ympäri Suomen. Viime vuosikymmenien aikana Kalevala on kuitenkin keskittynyt uusien korumallistojen suunnitteluun, suuri määrä tunnettuja korusuunnittelijoita on ollut mukana luomassa uusia korumalleja joita julkaistaan joka kevät ja syksy.

Kalevala -valikoimastamme löydät esimerkiksi upeat Roosa Nauha -korut, Riemu -sarjan vuodelta 2017, Duudsoneiden kanssa yhteistyössä tehdyn, suositun Elämän roihu -sarjan, Pekka Hyysalon inspiroimana suunnitellun Tahto -sarjan, suositun Haave -sarjan sekä useita muita upeita Kalevala Koru korusarjoja viime vuosilta. Vuoden 2018 uutuuksina verkkokauppamme valikoimista löytyy herkkä Ikioma -sarja sekä mallistoon palannut Kalevala -klassikko Kuusamon kirves. Verkkokauppamme valikoimasta löytyy tietenkin myös useita rakastettuja klassikkokoruja, kuten suosittu Lumikukka -sarja, perinteinen Talon sydän -sarja sekä useita muita upeita korusarjoja!

Olemme virallinen Kalevala -jälleenmyyjä joten tilatessasi meiltä Kalevala -tuotteita, toimitamme ne aina alkuperäisissä pakkauksissa korun tarinan ja hoito-ohjeen kera. Lisäksi Kalevala tarjoaa tuotteilleen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos meiltä tilaamassasi Kalevala -tuotteessa todettaisiin valmistusvirhe, Kalevala tekisi tarvittavan korjauksen ilman veloitusta.

Kalevala on edelläkävijä, joka panostaa myös uusiin teknologian keinoihin suunnittelussaan. Erikoiset materiaalit, kuten 3D-tulostetut osat Karuselli-sarjan kaulakorussa sekä vielä kehitteillä olevat älykorut ovat korualan tulevaisuutta. Älykorut ovat kehitys- ja testausasteella, joiden tulevaisuuden mahdollisuudet ovat erittäin laajat aina maksumahdollisuuksista kulkutunnisteisiin sekä turvakoruiksi ja paikannuslaitteiksi. Tyylikäs, osa asukokonaisuutta ja hyödyllinen!

Olemme virallinen Kalevala Exclusive -timanttisormusmalliston jälleenmyyjä.

 

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3