Aina ilmainen ja nopea toimitus!

1917 kellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Rehellisyys, vapaus ja periksiantamattomuus

1917-mallisto on suunniteltu itsenäisen Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi. Mallisto on kunnianosoitus isänmaallemme ja isänmaatamme puolustaneille urheille sankareille. Lähtökohtana suunnittelulle onkin ollut Suomen itsenäistyminen sekä sen puolustamiseen liittyneet historialliset vaiheet. Malliston on suunnitellut muotoilija Salla Räsänen ja korut valmistaa kotimainen Saurum Osakeyhtiö Kuopiossa. Mallisto on siis kotimaista designia!

Korut valmistetaan nikkelittömästä hopeasta ja jokaisesta korusta löydät viralliset nimi- ja pitoisuusleimat. Korut valmistetaan kästyönä, joten korujen välillä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Rannekellot valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja takuuaika on 2 vuotta.

1917-malliston tuotteet tulevat alkuperäisessä rasiassa

Uusi 1917 -mallisto huokuu historiaa ja malliston tyylikkäät promokuvat on otettu alkuperäisiä historiallisia asuja ja kirjeitä apuna käyttäen saaden kuviin isänmaan puolustamiseen liittyneen aikakauden tuntua. Näyttävät 1917 -sarjan korut ovat laadukasta käsityötä, ja korujen yksityiskohtaisuus ja laatu on huippuluokkaa. Tyylikäs Suomileijona-koristeosa on erittäin yksityiskohtainen ja selkeä ja korut ovat kädessä jykevän oloisia, eli kestäviä käytössä. Korut sopivat siis upeasti jokapäiväisieen käyttöön ja korujen tummennettu pinta antaa rouhean vivahteen. Korut sopivat upeasti niin naisille kuin miehillekkin. Uusi 1917 -mallisto juhlistaa samalla  Suomi100 -vuotta! Malliston on valmistanut Saurum, joka valmistaa omia Saurum-merkin tuotteita sekä Lumoava-brändin tuotteita.