Aina ilmainen ja nopea toimitus!

CERTINA kellot

Sveitsiläinen Certina on valmistanut luotettavia ja laadukkaita rannekelloja jo vuodesta 1888 ja vielä tänäkin päivänä korkealaatuiset Certina-kellot valmistetaan Sveitsissä. Kattava Certina -valikoima koostuu neljästä tuoteperheestä; Aqua, Heritage, Urban ja Sport. Jokainen tuoteperhe pitää sisällään rannekelloja sekä naisille että miehille ja kelloja valmistetaan automaatti- ja kvartsikoneistoilla.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 128

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
  1. Certina DS Podium COSC C034.451.16.037.00
    Tarjoushinta 311,00 € Normaalihinta 445,00 €
  2. Certina DS Podium COSC C034.451.11.047.00
    Tarjoushinta 325,00 € Normaalihinta 465,00 €
  3. Certina DS Podium COSC C034.451.11.057.00
    Tarjoushinta 325,00 € Normaalihinta 465,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 128

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

Laadukkaat Certina -rannekellot naisille ja miehille helposti verkkokaupastamme!

Verkkokaupassamme on kattava valikoima Certinan rannekelloja, jotka ovat muotoilultaan klassisen tyylikkäitä, ja ne viestittävät jo designinsa, tarkasti viimeisteltyjen yksityiskohtiensa ja materiaaliensa puolesta laadukkuudestaan. Certinan vahvuuksia kellovalmistajana on ehdottomasti tuotteiden loistava hinta-laatusuhde. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu sekä automaatti- sekä paristokäyttöisiä malleja tältä sveitsiläisvalmistajalta.

Certinan rannekellojen design perustuu yksinkertaisuuteen ja toiminnallisuuteen tyylikkyydestä tinkimättä. Kelloja löytyy mallistosta sekä teräsrannekkeella että nahkarannekkeella varustettuna. Certinan rannekellot soveltuvat elegantin ilmeensä ansiosta huolitellun pukeutumisen viimeistelijäksi niin töissä kuin vapaa-aikana. Lisäksi kuitenkin tuotteiden materiaalit, rakenne ja ominaisuudet on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä ja vauhdikasta elämäntyyliä.

Certina on yksi vanhimpia Sveitsiläisiä kellonvalmistajia, ja tuotemerkin kellot kantavat tänäkin päivänä korkean laatunsa takeena arvostettua SWISS MADE-merkintää. Brändin tarina sai alkunsa jo vuonna 1888 veljesten Adolf ja Alfred Kurthin perustaessa koneisto- ja varaosatehtaan Sveitsin Grencheniin. 1906 tehtaassa alettiin tuottaa kokonaisia kelloja nimellä Grana, ja vuonna 1939 tehtaan kelloja alettiin myydä myös nimellä Certina, joka vakiintui kellomerkin ainoaksi nimeksi kymmenessä vuodessa. Nimi Certina perustuu latinankieliseen sanaan certus, joka merkitsee varmuutta.

Certina DS -konsepti

Certina on historiansa varrella kehittänyt useita innovaatioita, joista merkittävimpänä voidaan pitää DS (Double Security) -konseptia. DS -suojaus tarkoittaa iskusuojattua koneistoa, tärähdyksen kestävyyttä sekä vedenkestävyyttä jopa 200 metriin asti. DS -konseptin mukaan valmistettujen Certina -kellojen koneistot ovat suojassa erikoislujan kuoren ja tiivisteiden suojassa. Lisäksi kelloissa on erittäin kestävä safiirilasi. Certina loi tällä innovaatiollaan aikanaan standardit laadukkaiden rannekellojen uudelle sukupolvelle.

Useissa Certinan kvartsikoneistolla varustetuissa eli paristolla toimivissa käytetään Precidrive™-teknologiaa, joka käytännössä tarkoittaa että tämäntyyppinen kello on 8-10 kertaa täsmällisempi kuin tavanomainen paristokäyttöinen kello.

1983 lähtien Swatch Groupin alla toiminut Certina valmistaa tänä päivänä sekä automaatti- että paristokäyttöisiä rannekelloja jotka tunnetaan maailmalla laajalti korkeasta laadustaan ja kestävyyydestään. Kelloissa käytetään brändin emoyhtymän Swatch Groupin ETA-koneistoja.

Verkkokaupastamme saat tilattua laatukellot helposti, nopeasti ja luotettavasti itsellesi tai lahjaksi. Olemme virallinen Certina-jälleenmyyjä ja toimitamme kellot aina alkuperäisessä pakkauksessa takuutodistuksen kera. Certina myöntää kelloilleen kansainvälisen kahden vuoden takuun.

Meiltä löydät kaikki Certina -mallistot:

CERTINA Aqua
CERTINA Urban
CERTINA Sport
CERTINA Heritage