Aina ilmainen ja nopea toimitus!

DANIEL WELLINGTON kellot

 

Daniel Wellington -rannekellot tunnetaan pelkistetystä muotoilusta ja klassisesta tyylistä. Rannekelloja on saatavilla useaa eri kokoa ja rannekevalikoima on laaja. Kelloja on saatavilla tyylikkäillä nahkarannekkeilla, trendikkäillä kangasrannekkeilla sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla mesh-rannekkeilla. Kelloissa on värivaihtoehtoina joko raikas hopea tai trendikäs ruusukulta.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 77

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 77

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Verkkokaupastamme Daniel Wellingtonin kellot sekä naisille että miehille!

”Pyrimme täydellisyyteen, joka alkaa yksityiskohdista – ja keskittyy niihin koko ajan. Nämä ominaisuudet tekevät Daniel Wellingtonista ainutlaatuisen kellon, jota voit käyttää ranteessasi vuosia. Keskitymme muutamaan valittuun kelloon – malleihin, joita on viimeistelty moneen kertaan. Tuloksena on kello, joka sopii kaikille. Mutta käytön ja ajan – sekä valitsemiesi rannekkeiden – ansiosta Daniel Wellington -kello on ikoninen asuste, josta tulee ainutlaatuinen juuri sinulle.” -Daniel Wellington -sivusto.

Daniel Wellington -kello sopii loistavasti erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin, toimien tyylikkäänä yksityiskohtana pukeutumisessa. Verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Daniel Wellingtonin rannekello toimii niin bisnes- ja juhlapukeutumisessa kuin rennossa vapaa-ajan käytössäkin! Meiltä saat tilattua kätevästi DW-kellot sekä naisille että miehille – itsellesi tai lahjaksi! Verkkokaupassamme on ilmainen ja nopea toimitus, ja toimitamme Daniel Wellingtonin kellot aina brändin tyylikkäässä pakkauksessa takuutodistuksen kera. Daniel Wellingtonin kelloilla on kahden vuoden takuu.

Daniel Wellingtonin brändin konseptiin kuuluu vahvasti designin minimalistisuudesta huolimatta monipuolisuus, joka on saa aikaiseksi kellojen helposti vaihdettavat rannekkeet. Brändin kelloihin ei ole haluttu mitään ylimääräistä eikä ”turhia” ominaisuuksia, ja kellojen eleetön design mahdollistaa lukemattomien eri rannekevaihtoehtojen yhdistämisen kelloihin. Nyt, useita vuosia myöhemmin, tämä alkuperäinen idea on edelleen Daniel Wellingtonin suunnittelun ydin.

Daniel Wellingtonin kellojen kuoren väriksi on valittavissa joko hopea tai ruusukulta, ja kellotaulu on malleissa joko musta tai valkoinen. Kelloja on saatavilla eri kokoisina, Daniel Wellingtonin suosittuun Classic-mallistoon kuuluu halkaisijaltaan eri kokoiset mallit: 26mm, 28mm, 32mm, 36mm ja 40mm. Kaikki Daniel Wellington-rannekellot ovat paristokäyttöisiä. 

Daniel Wellingtonin kellojen kiehtova tarina

Daniel Wellington brändi on syntynyt kahden herrasmiehen sattumanvaraisesta kohtaamisesta. Filip Tysander, merkin luoja, kohtasi matkoillaan Brittiläisen herrasmiehen, jonka tyylikkyys teki häneen vaikutuksen. Miehen tapa käyttää vanhaa vintage -kelloaan vanhassa NATO -rannekkeessa kiehtoi Tysanderia, ja synnytti hänelle idean omasta kellomallistosta. Inspiraation lähteenä toimineen brittiläisen herrasmiehen nimi oli: Daniel Wellington. Näiden kahden herrasmiehen sattumanvaraisesta tapaamisesta syntyi minimalistinen ja hienostunut brändi, joka huokuu klassista designia.

Daniel Wellingtonin helposti vaihdettavat rannekkeet antavat samalle kellolle monta ilmettä!

Daniel Wellingtonin kelloja on saatavilla nahkarannekkeella, teräksisellä mesh-rannekkeella sekä nylonista valmistetulla NATO-rannekkeella. Vaihdettavia rannekkeita myydään erikseen, eli voit helposti päivittää Daniel Wellington-rannekellosi ilmeen haluamasi näköiseksi hankkimalla siihen uuden rannekkeen. Kellon käyttäjä pystyy vaihtamaan rannekkeen vaivattomasti itse.

Teräksisiä mesh-rannekkeita Daniel Wellingtonin valikoimasta löytyy hopean ja ruusukullan sävyisenä sekä mattamustana. Verkkoranneke on trendikkyytensä ja tyylikkyytensä lisäksi on kevyt ja mukavan tuntuinen ranteessa. Teräsrannekkeen pituus on kätevästi säädettävissä.

Daniel Welllingtonin nahkarannekkeet ovat aitoa nahkaa ja niiden valikoimaan sisältyy musta väri sekä useita ruskean sävyjä. Nahkarannekkeita löytyy sekä hopean että ruusukullan sävyisellä soljella.

Nylonista valmistettuja kestäviä NATO-rannekkeita Daniel Wellingtonin mallistosta löytyy lukuisissa eri väreissä, joko yksivärisenä tai raidallisena. Myös NATO-rannekkeita on saatavilla sekä hopean että ruusukullan sävyisellä soljella. NATO-rannekkeiden hyviä puolia ovat raikas tyylikkyys, kestävyys sekä käyttömukavuus.

Daniel Wellington -mallisto:

Classic – klassinen kellomalli valkealla kellotaululla, josta löytyy kaksi eri kokoa

Classic Black – klassinen kellomalli mustalla kellotaululla, josta löytyy kaksi eri kokoa

Classic Petite – sirompi kellomallisto, josta löytyy suosittu mesh-metallirannekkeinen vaihtoehto sekä uutuus valkea Bondi -nahkarannkeke

Olemme virallinen Daniel Wellington jälleenmyyjä. Tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisissä rasioissa.