Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

DE MOTU kellot

Suomalaisen kellovalmistajan, De Motun rannekellot ovat saaneet inspiraation Helsinki-Malmin lentokentän ympäristöstä ja se toimii myös kellojen valmistuspaikkana. Korkealaatuiset pilottikellot ovat saavuttaneet suosiotaan niin ammattilentäjien, kuin tavallisten kuluttajien parissa. Kaikkia De Motu -rannekelloja valmistetaan vain rajoitetut erät, joten hankinnassa ei kannata aikailla!

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
  1. De Motu R42 MKII Brushed Steel -rannekello DMR4206
    1 350,00 €
  2. De Motu R42 MKII DLC Grey -rannekello DMR4208
    1 440,00 €
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Suomalaisen De Motu -kellovalmistajan laadukkaat kellot verkkokaupastamme

Itsenäinen, kotimainen kellovalmistaja De Motu valmistaa huippuluokan pilottikelloja vahvalla osaamisella ja tinkimättömällä laadulla. Helsinki-Malmin lentoasemalla toimiva kellovalmistaja saa ympäristöstään sekä inspiraation kellojen designiin että tärkeää tietoa kellojen kehitykseen ja suunnittelutyötön. De Motu -kellot ovat herättäneet mielenkiintoa maailmanlaajuisesti, eikä ihme sillä onhan niiden muotoiltu aivan omaa luokkaansa.

Suomalaisen kellovalmistajan tarina

Suunnittelija Valdemar Hirvelällä on vahva kokemus ilmailualan mekaniikasta jo vuosien ajalta, sillä hän on työskennellyt niin koelentueessa kuin mekaniikka-alan tuotekehityksessä. Hirvelän idea omasta kellomallistosta alkoi rakentumaan, kun hän työssään osallistui TAG Heuerin ja Suunnon projekteihin. Tavoitteenaan Hirvelällä oli rakentaa jotain uutta, jotain missä muut eivät olleet vielä onnistuneet. Niin syntyi maailman ensimmäinen G-voimia mittaava rannekello, jota tunnettu lentäjä, Sami Kontio testasi kehitysjakson aikana. Toinen De Motun perustajista, Markku Lehti omistaa myös vahvan kokemuksen ilmailualalta ja on toiminut uransa aikana lentokapteenina. Yksi De Motun monista vahvuuksista onkin ammattilentäjän näkemys ja kokomus kellojen suunnittelussa.

Aidot pilottikellot ovat saatavilla verkkokaupastamme ilmaisella toimituksella!