Aina ilmainen ja nopea toimitus!

MVMT kellot

MVMT -kellobrändi on perustettu vuonna 2013 Los Angelelissa ja se on saavuttanut suuren suosion erityisesti sosiaalisessa mediassa. Muodikkaan MVMT-brändin valikoimassa on rannekelloja miehille ja naisille.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 36

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 36

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

MVMT – Live life on your own terms.

MVMT -kellobrändin (lausutaan: movement) perustajat Jake Kassan ja Kramer Laplante halusivat muuttaa muotimaailmaa perustamalla oman kellobrändin. Kellot ovat laadukkaita, tyylikkäitä designiltaan ja hinnaltaan edullisia. Suuren suosio saanut kellobrändi MVMT on perustettu Los Angelesissa vuonna 2013 ja se on saanut paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Inspiraatio kelloihin syntyy rohkeista unelmiensa tavoittelijoista, joiden seikkailunhaluisuus, luomistahto ja uskallus rohkaisevat muuttamaan normeja. Kellobrändin hienona ajatuksena on, ettei tyylin pitäisi maksaa liikaa vaan jokaisella pitäisi olla mahdollisuus laadukkaisiin muotiasusteisiin. Liity MVMT -yhteisön miljoonien jäsenien joukkoon Instagramissa #jointhemvmt

MVMT -kellobrändin valikoimista löytyy useita erilaisia naisten ja miesten rannekelloja. Minimalistinen ja klassinen tyyli yhdistää kaikkia kellomalleja, joista kaikista löytyy kuitenkin upeita yksityiskohtia. Valikoimissa on runsaasti erilaisia kelloja nahkarannekkeilla, teräsrannekkeilla ja mesh-rannekkeilla. Kelloja löytyy myös useassa eri värissä ja niiden yhdistelminä, kuten musta, teräs, keltakulta ja ruusukulta. Kaikki kellot toimivat paristolla.

Kelloilla on kahden vuoden valmistajan takuu.