Aina ilmainen ja nopea toimitus!

OLIVIA BURTON kellot

Ihastuttava Olivia Burton -kellobrändi pitää sisällään toinen toistaan yksityiskohtaisemmin koristeltuja rannekelloja. Kelloissa toistuvia aiheita ovat herkkien sävyjen lisäksi kauniit kukat sekä suloiset perhoset ja mehiläiset. Huippumuodikkaat kellot ovat nostaneet suosiotaan erityisesti bloggaajien ja muiden muotimaailmaa seuraavien joukossa. Olivia Burton -kellomallit päivittyvät usein, joten edellisten mallien saatavuus on aina rajallinen ja suositut mallit myydään nopeasti loppuun.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 33

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
  1. Olivia Burton -rannekello You Have My Heart OB16LH12
    Tarjoushinta 89,00 € Normaalihinta 119,00 €
  2. Olivia Burton Groovy Blooms -rannekello OB16AN03
    Tarjoushinta 74,00 € Normaalihinta 99,00 €
  3. Olivia Burton You Have My Lucky Bee -rannekello OB16FB01
    Tarjoushinta 141,00 € Normaalihinta 189,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 33

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

Olivia Burton –Kauniin koristeelliset rannekellot!

Uniikit kellomallit poikkeavat selkeästi useista muista kellobrändeistä ja malliston kelloissa korostuu naisellisuus ja koristeellisuus. Värivaihtoehtoja kelloista löytyy vaaleita ja hentoja sävyjä, jotka on yhdistetty koristeellisiin ja näyttäviin kellotauluihin. Kellotauluista löytyy näyttävän koristeellisia kukka-aiheita, kimaltelevaa helmiäistaustaa ja muita koristeita. Kellot ovat persoonallisia ja erottuvia!

Olivia Burtonin tarina

Olivia Burtonin tarina alkoi vuonna 2011, kun ystävykset Jemma ja Lesa perustivat oman kellobrändin. Heillä oli takanaan pitkä ystävyys muotikoulusta saakka ja yhteinen intohimo vintage-henkisiä kelloja kohtaan. Molemmat naiset olivat tehneet jo uraa muotialalla, joten tietämys ja osaaminen alalta heiltä löytyi omasta takaa.

Persoonalliset Olivia Burton rannekellot

Kellobrändi on nimetty Lean isoäidin mukaan, joka toimi tytöille myös kellobrändin inspiraationa. Kellomalliston kelloissa toistuu yhdistävänä tekijänä naisellisuus, luonnonläheisyys ja vintage-henkisyys. Kelloista löytyy paljon kauniita väriyhdistelmiä. Vaihtoehtoja on aina ruusukullasta hennon vaaleanpunaiseen ja pastellinsävyistä mustaan. Kellotaulut ovat pääasiassa koristeellisen näyttäviä, joissa toistuu kukka-aiheet.

Laadukkaat materiaalit

Kellojen valmistuksessa halutaan ottaa huomioon ympäristöystävällisyys, joten kellot on suunniteltu laadukkaista materiaaleista ja niiden tarkoituksena on olla pitkäikäisiä käyttökelloja, jotka kestävät aikaa. Kaikilla Olivia Burton -kelloilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisissä koteloissa.