Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

SEIKO kellot

Seikon, joka on yksi maailman tunnetuimmista kellomerkeistä, suosio perustuu erittäin kattavaan valikoimaan ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Seikolla on useita maailmanlaajuisesti tunnettuja tuoteperheitä, joihin kuuluvat Seiko 5- , Elite Prospex-. Elite Presage-, Elite Premier- ja Astron -mallistot. Seikon valikoimaan kuuluu myös haluttuja Limited Edition -kellomalleja, joita on saatavilla vain rajoitetut erät.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 223

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Seiko Astron GPS Solar SSH019J1 Uusi
  Seiko Astron GPS Solar SSH019J1
  2 190,00 €
 2. SRPF45J1 Uusi
  Seiko Presage Automatic SRPF45J1
  529,00 €
 3. King Seiko KSK 140th Anniversary Limited Edition SJE083J1 Uusi
 4. SPB203J1 Uusi
  Seiko Presage Sharp Edged Series Automatic SPB203J1
  1 090,00 €
 5. SPB209J1 Uusi
  Seiko Prospex Alpinist SPB209J1
  769,00 €
 6. SPB210J1 Uusi
  Seiko Prospex Alpinist SPB210J1
  829,00 €
 7. Seiko Prospex Alpinist SPB211J1 Uusi
  Seiko Prospex Alpinist SPB211J1
  729,00 €
 8. Seiko Prospex Alpinist SPB212J1 Uusi
  Seiko Prospex Alpinist SPB212J1
  739,00 €
 9. Seiko Prospex PADI Special Edition SPB181J1 Uusi
  Seiko Prospex PADI Special Edition SPB181J1
  869,00 €
 10. Seiko Prospex Solar Street Series Mini Tuna SUT403P1 Uusi
 11. Seiko Prospex Solar Street Series Mini Tuna SUT405P1 Uusi
 12. Seiko Prospex Street Series Mini Tuna Automatic SRPF81K1 Uusi
 13. Seiko Prospex Street Series Mini Tuna Automatic SRPF83K1 Uusi
 14. Seiko Prospex Tuna S23633J1 Uusi
  Seiko Prospex Tuna S23633J1
  1 900,00 €
 15. Seiko Prospex Sumo Solar Chronograph SSC759J1
  679,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 223

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

Seiko -rannekellot tarkkuutta ja tyyliä arvostavalle!

Seikon kellot valmistetaan laadukkaasti viimeistellen jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne ovat ulkonäöltään klassisen tyylikkäitä sopien moneen tyyliin. Seikon rannekellot ovat tunnettuja kestävyydestään, ja Seiko tarjoaakin kelloilleen kahden vuoden takuun.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Seikon kelloja, jotka saat tilattua luotettavasti takuutodistuksen kera Seikon alkuperäisessä pakkauksessa. Valikoimaamme kuuluvat sekä Seikon naisten rannekellot että miesten rannekellot Lisäksi verkkokauppamme tarjoaa tilauksiin ilmaisen ja nopean toimituksen, joten Seikon rannekellon tilaaminen meiltä on nyt helppoa ja kätevää!

Seikolta upeat rannekello joka lähtöön

Seiko valmistaa eniten eri kellomalleja koko maailmassa. Seikon automaattikelloilla on pitkä historia, ja edelleen automaattisesti liikkeestä virittyvillä mekaanisilla koneistolla varustetut rannekellot ovat merkittävä osa Seikon kellotuotantoa. Upeita, sporttisia automaattikelloja sisältävä SEIKO 5 -mallisto on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Laadukkaita ja muotoilultaan perinteikkäitä ja elegantteja automaattikelloja löytyy laadukkaasta SEIKO Presage -mallistosta. Toinen toistaan upeampia automaattikoneistolla varustettuja kelloja hienoin ominaisuuksin löytyy myös osasta SEIKO Prospex -mallistoa.

Seikon tuotantoon kuuluu lisäksi perinteiset paristokäyttöiset kvartsikellot, Solar -koneistolla eli valoenergiaa hyödyntävällä koneistolla toimivat rannekellot, Kinetic -koneistolla varustetut rannekellot, joissa liike-energia pystytään muuntamaan sähköenergiaksi. Seikolla on myös radio-ohjattuja kelloja, ja mallistoista löydät esimerkiksi SEIKO Astron –kellot, jotka käyttävät GPS-verkkoa niin kellonajan kuin aikavyöhykkeenkin löytämiseen.

Seiko - japanilainen menestystarina

Seiko on tunnettu ja arvostettu japanilainen kellovalmistaja, joka on toiminut aina vuodesta 1881 lähtien, ja kellovalmistajan saavutuksiin kuuluu useita uraauurtavia keksintöjä kellojen kehityksessä. Seiko on esimerkiksi alun perin kehittänyt kvartsikellon, joka toimii nykyaikaisten paristokäyttöisten rannekellojen perustana. Seiko valmistaa siis itse kaikki koneistonsa, ja jopa koneistoissa käytettävät yksittäiset osat. Seikon laadukkaasti valmistettuja koneistoja käytetään useiden muiden tuotemerkkien kelloissa. Seiko onkin mielletty länsimaissa usein lähinnä hyvän hinta-laatusuhteen omaavien kvartsikoneistolla toimivien kellojen valmistajaksi, mutta myös Seikon laadukkaat automaattikoneistolla varustetut kellot ovat alkaneet saada ansaitsemansa arvostuksen.

Seikon kellot valmistetaan laadukkaasti viimeistellen jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne ovat ulkonäöltään klassisen tyylikkäitä sopien moneen tyyliin. Seikon rannekellot ovat tunnettuja kestävyydestään, ja Seiko tarjoaakin kelloilleen kahden vuoden takuun.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Seikon kelloja, jotka saat tilattua luotettavasti takuutodistuksen kera Seikon alkuperäisessä pakkauksessa. Lisäksi verkkokauppamme tarjoaa tilauksiin ilmaisen ja nopean toimituksen, joten Seikon rannekellon tilaaminen meiltä on nyt helppoa ja kätevää!

Seiko Premier -mallistosta laadukkaat pukukellot.

Seiko - näin suosittu kellobrändi syntyi

Kellomerkki sai alkunsa Kintaro Hattorin vuonna 1881 Tokion keskustaan perustamasta kellosepänliikkeestä, joka keskittyi alkuaikoina seinäkelloihin. Seikon tarina jatkui pääasiassa taskukelloja valmistaneen Seikosha -merkin muodossa. Ensimmäinen Japanissa valmistettu rannekello valmistettiin Seikoshan tehtaalla vuonna 1913. Vuosi 1923 oli käänteentekevä, kun tehdas tuhoutui lähes täysin maanjäristyksessä, mutta yritys käänsi vastoinkäymisen voitoksi, kun ensimmäinen Seiko -merkkinen rannekello tuli markkinoille vuonna 1924. Tuosta vuodesta tähän päivään on Seiko jatkanut markkinoilla menestyksekkäästi luotettuna brändinä.

Seiko -ideologia

Seikon tavoitteena on kellojen tarkkuus, sekä tunnesiteen luominen käyttäjän ja tuotteen välille. Vahvalta kellobrändiltä löydät luotettavat kellot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Seikon perustajan motto ”yksi askel edellä muita” on edelleen brändin kantava ajatus.

Meiltä löydät myös haluttuja Seiko Limited Edition -kellomalleja, joita on valmistettu vain rajallinen määrä.

 

Miten pitkä toimitusaika Seiko-kelloilla on?

Kaikilla varastotuotteillamme on nopea 1-2 arkipäivän toimitusaika. Erikoistuotteilla ja tilaustuotteilla on erikseen tuotteen tiedoissa ilmoitettu suuntaa-antava toimitusaika-arvio.

 

Mitkä Seiko-mallistot kuuluvat valikoimaamme?

Olemme virallinen Seiko Elite -jälleenmyyjä ja meiltä löydät kaikki tuotannossa olevat Seiko, Seiko 5, Seiko Presage, Seiko Prospex ja Seiko Astron -mallistojen kellomallit.

 

Mitä koneistovaihtoehtoja Seiko-kellomalleista löytyy?

Seiko-kellojen koneistovaihtoehtoja ovat: kvartsikoneisto (paristokäyttöinen), automaattikoneisto, solar-koneisto ja kinetic-koneisto.

 

Minkä hintaisia Seiko -kellot ovat?

Seiko-kellovalikoimasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kellomalleja monesta eri hintaluokasta. Edullisimmat kvartsikoneistolla varustellut perusmallit ovat alkaen noin 150€.