Aina ilmainen ja nopea toimitus!

TAG HEUER kellot

Jo vuonna 1860 perustettu Tag Heuer tunnetaan erityisesti Formula 1 -maailmasta ja laadukkaista rannekelloista, joissa on tunnistettava design. Tag Heuer -mallistoon kuuluu useita tunnettuja tuoteperheitä, joista osa on saavuttanut vuosien saatossa jo ikonisen maineen, kuten esimerkiksi Tag Heuer Monaco. Tag Heuer valmistaa kelloja sekä naisille että miehille.

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. TAG Heuer Link Lady WJF1412.BA0585
  Tarjoushinta 980,00 € Normaalihinta 1 400,00 €
 2. TAG Heuer WJF2111.BA0570
  Tarjoushinta 1 260,00 € Normaalihinta 1 800,00 €
View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Kulta-Center.fi on valtuutettu TAG Heuer kellojen jälleenmyyjä

Tag Heuer on erityinen sveitsiläinen kelloja valmistava yritys, joka on halunnut mullistaa kellojen valmistuksen tekniikoita jo vuodesta 1860 asti, jolloin tämä sveitsiläinen arvokellojen huippumerkki perustettiin. Vuosien aikana useat tekniset kehitysaskeleet Tag Heuer -kellomalleissa sekä panostus esteettisiin uudistuksiin ovat luoneet ikonisia malleja Tag Heuer -mallistoon. Tag Heuer valmistaa sveitsiläisiä erittäin laadukkaita rannekelloja laadukkailla ja kestävillä koneistoilla ja rannekellot ovat ehdottomasti tyylikkäitä arvokelloja! Mallistosta löydät naisten ja miesten rannekelloja, joiden kestävyyteen voit luottaa.

Laadukkaat TAG Heuer -kellot miehille

Mallistossa on kattava valikoima huippuluokkaisia ja arvostettuja TAG Heuer -rannekelloja miehille. Mallisto pitää sisällään lukuisia eri tyylisiä kelloja, erilaisilla materiaalivalinnoilla ja erilaisilla koneistoilla tyylikkäistä pukukelloista sporttisiin sukeltajankelloihin.

Upeat TAG Heaur -kellot naisille

Tyylikkäät TAG Heuer -rannekellot laatua arvostavalle naiselle. Mallistossa on klassisia ja pelkistettyjä kellomalleja, sekä urheilullisia kelloja useassa eri kokoluokassa. Mallisto pitää sisällään myös koristeellisia, aidoin timantein koristeltuja rannekelloja.

 

TAG Heuer -mallistot:

 • TAG Heuer Carrera
 • TAG Heuer Aquaracer
 • TAG Heuer Link
 • TAG Heuer Monaco
 • TAG Heuer Connected Modular
 • TAG Heuer Heritage
 •  TAG Heuer Autavia

Mikkelin liikkeemme on Tag Heuer -kellojen virallinen jälleenmyyjä ja myymälästä löydät kattavan valikoiman laadukkaita sveitsiläisiä arvokelloja. Voit tutustua mallistoon myös virallisella Tag Heuer -sivustolla https://www.tagheuer.com/ ja voit ottaa yhtetyttä tilausasioissa/tiedusteluissa asiakaspalvelu@kultacenter.fi. Autamme mielellämme!