Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Tissot Heritage

Tissot XL chrono kulta-center.fi

Vuonna 1853 perustettu Tissot on yksi tunnetuimmista sveitsiläisistä kellomerkeistä, ja se valmistaa rannekelloja automaatti- ja kvartsikoneistoilla. Tissot -valikoimasta löytyy kelloja useassa eri hintaluokassa ja valikoimaa on sekä naisille että miehille. Tissot -mallisto on jaoteltu viiteen eri tuoteperheeseen, mutta yhteistä kaikille Tissot -rannekelloille on erinomaiset valmistusmateriaalit ja pitkän historian myötä tulleet, harkitut yksityiskohdat ja viimeistellyt kokonaisuudet.

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Arvostetut Tissot Heritage - rannekellot ilmaisella toimituksella

Jo yli 160 vuoden historia näkyy Heritage-malliston kellojen muotoilussa. Vintage-henkinen ulkomuoto on yhdistetty uusimpaan kello-osaamiseen, sillä koneistot ovat ETA:n valmistamia, laadukkaita kvartsi- ja automaattikoneistoja. Mallistossa on erikoismalleja, joita on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Laaja valikoima Tissot Heritage -rannekelloja

 

Monipuolinen valikoima heijastaa Tissotin pitkää taivalta kellojen parissa, sillä kellojen muotoilusta huokuu eri vuosikymmenien kellomuotoilu.

  • Tissot Heritage Banana Centenary Edition
  • Tissot Heritage Prince Mechanical
  • Tissot Heritage 1948 Automatic
  • Tissot Heritage 1936 Mechanical
  • Tissot Heritage Visodate

Mallisto pitää sisällään myös keräilyharvinaisuuden, TISSOT HERITAGE 1973 -rannekellon, jota on valmistettu vain 1973 kappaletta. Tässä erikoismallissa on ikoninen ETA Valjoux 7753 -koneisto.