KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KOHINOOR

Rajaa
Listausvalinnat
Korusarja
Less
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 280

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 280

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Kohinoor - Klassista kauneutta ja uusimpia trendejä

Kohinoor on kotimaisen Kultakeskus Oy:n kaunis timanttikorumallisto, josta löydät suuren valikoiman erityylisiä valko-, kelta- ja rosekultaisia sormuksia. Kohinoor on ollut klassisten ja laadukkaiden kulta- ja timanttikorujen tuotemerkki jo 1960-luvulta alkaen. Suurin osa timanttikorumalleista valmistetaan arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten toimesta Suomessa.

Kohinoor-brändin nimi on lähtöisin termistä: KOH-I-NOOR. KOH-I-NOOR on kuuluisa valtavan kokoinen timantti, joka aikanaa löydettiin Intiasta. Timantin nimi tarkoittaa valon vuorta. KOH-I-NOOR -timantilla on värikäs historia ja nykyisin se on Englannin hallitsijaperheen omistama arvokkain jalokivi. 

Kohinoor -tuotteissa käytetään vähintään 14 karaatin kultaa ja suosituin materiaali on selvästi ollut valkokulta. Kohinoor-tuotteiden valkokultaisissa tuotteissa ei käytetä metalliseoksessa ollenkaan nikkeliä ja kaikki sormukset on lisäksi pinnoitettu rodinoimalla.

Kaikki sormukset on mahdollista saada eri kullan sävyissä tilauksesta. 

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3