Aina ilmainen toimitus ja lahjapaketointi!

Kalevala Kanttiristi -kaulakoru 227026050

155,00 €
Säästä 55,00 €
210,00 €
Säästä 55,00 €
Varastossa (1 kpl) Lähetämme tuotteen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika noin 1-2 arkipäivää.
Kalevala

Nopea toimitus, jopa seuraavaksi arkipäiväksi

 

Aina ilmainen toimitus

 

Aina edulliset hinnat

 

Virallinen jälleenmyyjä

Kalevala

Nopea toimitus, jopa seuraavaksi arkipäiväksi

 

Aina ilmainen toimitus

 

Aina edulliset hinnat

 

Virallinen jälleenmyyjä

Pituus: 45/50cm (säädettävä)
Materiaali: hopea
Suunnittelija: Kirsi Doukas

7026

Jyhkeyttä ja voimaa mukavan kompaktissa koossa. Tässä on ristiriipus, joka ei turhia prameile, mutta on silti näyttävä ja omanlaisensa. Kalevalan hopeinen Kanttiristi on koko perheen koru, sillä se sopii miehille ja naisille sekä tytöille ja pojille. Pitäisikö jokaisella ehkä olla jopa omansa?

Kanttiristin ketjun pituus on säädettävissä 45/50cm, jolloin se istuu useimmille. Itse risti roikkuu tyylikkäästi hieman alempana lenkkiketjun päässä. Tämä antaa korulle modernin ilmeen. Kaulakorun on suunnitellut Kirsti Doukas.

Jos krumeluuri ei kuvasta sinua, muttet halua aivan perinteistäkään ristiä, silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä kanttiristiä. Se on simppeli olematta tylsä!

”Ristiriipus kantaa muistoa elämän tärkeistä hetkistä ja ihmisistä. Se antaa rohkeutta kulkea eteenpäin. Anna tuulten puhaltaa ja nostaa sinut siivillesi. Lennä avoimin mielin kohti kiehtovaa seikkailua nimeltä elämä. Siipesi ja ystäväsi kantavat kyllä – ristiriipus muistuttaa sinua siitä.”

Pssst.

Jos sinulla sattuu kotona olemaan eri mittaisia ja mallisia hopeaketjuja, kokeile rohkeasti myös niitä tämän Kantti -riipuksen kanssa. Näin pystyt helposti muokkaamaan korun ilmettä tarpeisiisi sopivaksi.

Lisätietoja
SKU227026050
BRÄNDIKALEVALA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIAUnisex
MATERIAALIHopea
Pituus50 cm
KORUSARJAKanttiristi