Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

KALEVALA KORU korut

Uutuustuotteet

Suomen tunnetuin korubrändi, Kalevala Koru on ollut suomalaisten suosikki jo kymmenien vuosien ajan. Naisten perustaman ja omistaman Kalevala Korun arvoihin kuuluvat vahvasti naisten oikeudet ja sukupuoliroolien murtaminen. Kalevala Koru valmistaa koruja perinteisestä pronssista, tyylikkäästä hopeasta ja arvostetusta kullasta. Osa Kalevala Korun korusarjoista ovat nousseet jo ikonisiksi kansan suosikeiksi, jotka lähes jokainen suomalainen tunnistaa, kuten Kuutar, Talon Sydän ja Lumikukka. Kalevala Korulla on myös upea, laadukas timanttikorumallisto, joka pitää sisällään myös vihkisormuksia. Mallistossa on kaulakoruja, korvakoruja, sormuksia, rannekoruja sekä kalvosinappeja ja solmioneuloja

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 431

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 431

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

KALEVALA KORU - Kesyttämätöntä kauneutta

Kaikkien tuntema kotimainen Kalevala Koru Oy on korualan suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kalevala Koru aloitti 1930-luvulla, ja siitä lähtien aina tähän päivään se on toiminut yhtenä maamme suurimmista korudesignin suunnannäyttäjistä. Kalevala Koru suunnittelee ja valmistaa laadukkaita koruja Suomessa käsityönä korkean teknologian avustuksella.

Kalevala Koru -tuotteiden laaja valikoima

Verkkokaupastamme löydät kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset sekä miehille solmioneulat ja kalvosinnapit brändiltä Kalevala Koru. Valikoimasta löytyy hopeisia, kultaisia ja pronssisia koruja sekä miehille että naisille. Kalevala Koru valmistaa korunsa niin että ne ovat sopivia nikkeliallergikoille, sillä hopeakorut eivät sisällä lainkaan nikkeliä.

Kalevala Koru mallisto koostuu perinnekoruista sekä uusista korumuotoilijoiden suunnittelemista korusarjoista, ja uusia sarjoja esitellään syksyisin ja keväisin. Kalevala Koru on tunnettu siitä, että malliston ydin on vuodesta toiseen historialliset korumallit, joiden inspiraationa ovat toimineet vanhat korulöydökset ympäri Suomen. Viime vuosikymmenien aikana Kalevala Koru on kuitenkin keskittynyt uusien korumallistojen suunnitteluun, suuri määrä tunnettuja korusuunnittelijoita on ollut mukana luomassa uusia korumalleja joita julkaistaan joka kevät ja syksy.

Olemme virallinen Kalevala Koru -jälleenmyyjä joten tilatessasi meiltä Kalevala Korun tuotteita, toimitamme ne aina alkuperäisissä pakkauksissa korun tarinan ja hoito-ohjeen kera. Lisäksi Kalevala Koru tarjoaa tuotteilleen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos meiltä tilaamassasi Kalevala Korun tuotteessa todettaisiin valmistusvirhe, Kalevala Koru tekisi tarvittavan korjauksen ilman veloitusta.

Kalevala Koru on edelläkävijä, joka panostaa myös uusiin teknologian keinoihin suunnittelussaan. Erikoiset materiaalit, kuten 3D-tulostetut osat Karuselli-sarjan kaulakorussa sekä vielä kehitteillä olevat älykorut ovat korualan tulevaisuutta. Älykorut ovat kehitys- ja testausasteella, joiden tulevaisuuden mahdollisuudet ovat erittäin laajat aina maksumahdollisuuksista kulkutunnisteisiin sekä turvakoruiksi ja paikannuslaitteiksi. Tyylikäs, osa asukokonaisuutta ja hyödyllinen!

Olemme virallinen Kalevala Koru -timanttisormusmalliston jälleenmyyjä.