Ilmainen toimitus!

KALEVALA KORU KAULAKORUT

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 201

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
  1. Kalevala Koru Canth -lahjasetti (rajoitettu saatavuus) 2970040
    Tarjoushinta 313,00 € Normaalihinta 369,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 201

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Upeat kaulakorut Kalevala Korulta!

Verkkokaupastamme löytyy Kalevala Korun laadukkaasti valmistetut kultaiset, hopeiset ja pronssiset kaulakorut. Valikoimastamme löydät kaulakorumallit sekä naisille että miehille. Kalevala Korun kaulakoru on helppo ja tyylikäs tapa tuoda ilmettä päivittäiseen pukeutumiseen. Valikoimasta löytyy myös runsaasti upeita ja laadukkaita naisten Kalevala Korun kaulakoruja jotka sopivat juhlakäyttöön tai muuten vain näyttävän tyylin aikaansaamiseksi.

Verkkokaupassamme on laaja valikoima elegantteja naisten kaulakoruja ja riipuksia, joista löytyy varmasti koru jokaisen tyylin viimeistelemiseksi. Kuten Kalevala Koru-brändin perusideaan kuuluu, on mallistossa valittavissa historiallisia kaulakoruja ja perinteistä tyyliä edustavia koruja, sekä modernin designin ystäville useita pelkistettyjä korumalleja.

Valikoimastamme löydät myös Kalevala Korun miesten kultaiset, hopeiset ja pronssiset kaulakorut. Mallistoon kuuluu useita tyylikkäitä koruja miehille. Myös miesten kaulakoruissa on valittavana koruja erilaisten tyylien edustajille arkeen ja juhlaan, perinteisiä malleja ja nuorekkaita uutuuksia.

Kalevala Korun kaulakoruissa on kauniita malleja myös lapsille, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi kaste- tai nimiäislahjaksi. Mallistoon kuuluu sekä tytöille että pojille sopivat mallit.