Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

KALEVALA KORU RANNEKORUT

Kauniit Kalevala Koru rannekorut helposti verkkokaupastamme! Valikoimassamme on rannerenkaita ja sekä siroja että näyttäviä ranneketjuja.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 80

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti
  1. Kalevala Koru Elegant -rannekoru 6.0 (rajoitettu saatavuus) 2580210
    Tarjoushinta 261,00 € Normaalihinta 435,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 80

Sivu
per sivu
Järjestä nousevasti

Kauneutta arkeen ja juhlaan Kalevala Koru rannekorulla!

Valikoimastamme löydät kultaiset, hopeiset ja pronssiset rannekorut Kalevala Koru -brändiltä sekä naisille että miehille. Kalevala Koru -mallistossa on naisten rannekoruja jotka ovat omiaan juhliin tai näyttävän tyyliin ystäville, mutta myös useita siroja vaihtoehtoja. Kalevala Koru rannekoru on tyylikäs yksityiskohta asussa joka tilanteessa.

Verkkokaupassamme on monipuolinen valikoima Kalevala Koru -rannekoruja naisille. Kalevala Koru -brändille tyypillisesti valikoimasta löytyy modernin pelkistettyjä rannekoruja, historiallisten korulöydösten innoittamia malleja ja perinteistä tyyliä edustavia koruja.

Meiltä myös miesten hopeiset ja pronssiset Kalevala Koru -rannekorut! Kalevala koru -mallistosta löytyy useita tyylikkäitä koruja miehille, ja myös miesten rannekoruissa on vaihtoehtoina niin perinteisiä malleja kuin nuorekkaita uutuuksiakin.

Rannekorun valinnassa on otettava huomioon ranteen koko. Kalevala Korun ranneketjuissa korun koko on ilmoitettu ketjun pituuden mukaan, eli omaan ranteeseen sopiva koko selviää mittaamalla ranteen ympärys. Rannerenkaiden ja jäykkien rannekorujen koko taas on ilmoitettu korun sisähalkaisijan mukaan, joten käyttäjän ranteeseen sopiva koko selviää mittaamalla ranteen leveys. Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus, palautus ja vaihto, joten jos tilaamasi tuote sattuisi kuitenkin olemaan väärän kokoinen, onnistuisi tuotteen vaihtaminen oikean kokoiseen helposti!