Ilmainen toimitus!

KALEVALA KORU SORMUKSET

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 37

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 37

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Kalevala Korun upeat ja laadukkaat sormukset täydentävät tyylisi!

Kalevala Korun laadukkaat kultaiset, hopeiset ja pronssiset sormukset ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Kalevala Korun sormus toimii ihastuttavana yksityiskohtana halutessasi lisätä vielä jonkun kauniin elementin pukeutumiseesi. Verkkokauppamme valikoimassa on useita näyttäviä Kalevala Korun sormusvaihtoehtoja jotka toimivat katseenvangitsijoina esimerkiksi juhla-asussa, mutta meiltä löytyvät myös hillitymmät ja arkikäyttöön sopivammat sormukset.

Kaleva Korun sormusmalleissa on naisille useita upeasti muotoiltuja, tyyliltään moderneja sormuksia. Lisäksi mallistoon kuuluu tuttuihin Kalevala Korun sarjoihin kuuluvia perinteisiä sormusmalleja.

Valikoimastamme löydät myös Kalevala Korun hopeiset ja pronssiset miesten sormukset.

Kalevala Korun sormusvalikoimasta löytyy myös kastesormus, joka on tyylikäs valinta kaste- tai nimiäislahjaksi. Mallistoon kuuluu sekä tytöille että pojille sopivat mallit. Kalevala Korulta on tullut lisäksi oma kihla- ja vihkisormusmallisto, josta löydät upeita perinteisiä sormusvaihtoehtoja sekä myös persoonallisempia sormusmalleja!

Sormuksen valinnassa on huomioitava sormuksen koko. Tilaaminen on helppoa, jos tiedät oikean koon valmiiksi. Kalevala Korun sormuksissa ilmoitettu sormuksen koko on korun sisähalkaisija millimetreinä. Oikean sormuskoon mittaaminen onnistuu esimerkiksi kultasepän liikkeessä tai mittaamalla ennestään omistamasi sopivan kokoisen sormuksen sisähalkaisija. Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus, palautus ja vaihto, joten jos sormuksen koko ei sattuisi kerralla oikein, saisit vaihdettua tuotteen oikean kokoiseen helposti!