Ilmainen toimitus!

KALEVALA KORU TIMANTTISORMUKSET

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 24

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 24

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Upea kihlasormus tai vihkisormus Kalevala Korun monipuolisesta timanttisormusmallistosta!

Kalevala Korun kihla- ja vihkisormusmalliston timanttikorut valmistetaan Suomessa kierrätyskullasta. Kalevala Koru valmistaa laadukkaita kultasormuksia sekä 14K että 18K kullasta, ja malleista on saatavilla sekä keltakultainen että valkokultainen sormus. Kalevala Korun sormuksien timantit täyttävät korkeatasoiset laatukriteerit.

Sormuksen pyöreä muoto on täydellisyyden ja ikuisuuden vertauskuva. Rakkauden tavoin myös Kalevala Korun kultaiset kihlasormukset ja vihkisormukset on tehty kestämään.

Kalevala Korun kihlasormus on laadukkuudessaan ja ajattomuudessaan täydellinen valinta kihlautuvalle parille silloin, kun halutaan valita kauniit ja kestävät sormukset. Kalevala Korun vihkisormus on niin ikään täydellinen vaihtoehto haluttaessa ottaa varman päälle tärkeää valintaa tehdessä, onhan kyseessä yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista avioituvan parin kohdalla.

Kihlasormus ja vihkisormus ovat päivittäin käytössä olevia koruja, ja Kalevala Koru valmistaa kultasormukset niin että ne ovat laadultaan ja materiaaliltaan tällaista käyttöastetta kestäviä. Kihlasormus ja vihkisormus halutaan yleensä valita tietenkin niin, että se muotoilultaankin tulee miellyttämään vielä vuosien ja vuosikymmenten päästä. Kalevala Korun timanttisormus on ajaton ja elegantti valinta, koska malliston sormukset ovat designiltaan elegantin tyylikkäitä, ja miellyttävät silmää näin ollen vuodesta toiseen.

Kalevala Korun kihla- ja vihkisormusmallistosta löytyy kultasormus ja timanttisormus jokaiseen makuun. Kalevala Korulle tyypilliseen tapaan mallistosta löytyy muotokieleltään erilaisia, toinen toistaan upeampia sormuksia. Kalevala Korun mallistosta löytyvät niin modernin yksinkertaiset kihla- ja vihkisormukset kuin romanttisen koristeelliset mallit.

Sormuksen valinnassa on huomioitava sormuksen koko. Tilaaminen on helppoa, jos tiedät oikean koon valmiiksi. Kalevala Korun sormuksissa ilmoitettu sormuksen koko on korun sisähalkaisija millimetreinä. Oikean sormuskoon mittaaminen onnistuu esimerkiksi kultasepän liikkeessä tai mittaamalla ennestään omistamasi sopivan kokoisen sormuksen sisähalkaisija.

Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus, palautus ja vaihto, joten jos sormuksen koko ei sattuisi kerralla oikein, saisit vaihdettua tuotteen oikean kokoiseen helposti!