Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Kalevala Kosmos -kaulakoru (pieni) 226877145

120,00 €
Saatavuus: Varastossa (yli 5)
Pituus: 42/45cm(säädettävä)
Materiaali: Hopea
Suunnittelija: Antonio Mazzamauro

6877/1

Kosmos-sarjan äärettömyyden näyttävät ympyrät ja spiraalit on nyt saatavissa hillitymmässä ulkoasussa. Kevät uutuutena Kosmos-perheeseen on nimittäin liittynyt toivottu, pienempikokoinen riipus hopeisena. Korun tuttu muotokieli on puettu ajattomaksi ja rennoksi kokonaisuudeksi, joka toimii hyvin arjessa.

Riipuksen korkeus on 38mm ja ketjun pituuden säätövara 42/45cm antaa kivasti pelivaraa koon suhteen. Korun on suunnitellut Antonio Mazzamauro.

”Taivaankappaleiden on uskottu vaikuttavan kohtaloon, ja niiden asennoista on luettu tulevaa. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa”.

Mikäli tarvitset näyttävämpää korua esimerkiksi iltajuhliin, kannattaa tutustua suurempaan Kosmos-kaulakoruun. Uutuutena se on nyt saatavissa hopeisena pronssisen lisäksi. Nappivalinta arkeenkin näyttävämmän pukeutujan ystävälle.

Kotimaista käsityötä.

Lisätietoja
SKU226877145
MATERIAALIHopea
BRÄNDIKALEVALA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIANaisille
KORUSARJAKosmos
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kalevala Kosmos -kaulakoru (pieni) 226877145
Arvostelusi