Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

Kalevala Koru Roosa nauha 2019 -kaulakoru 2369951OHE85

Tarjoushinta 176,00 € Normaalihinta 235,00 €
Saatavuus: Varastossa (yli 5)

Pituus: 80/85cm
Materiaali: hopea, makeanvedenhelmi
Suunnittelija: Lina Simons

Kalevala Koru

6995/1 

ROOSA NAUHA 2019

Suurissa muutoksissa on tärkeä tietää, ettei ole yksin. Läheisten ja yhteisön tuki antaa uskoa sekä uskallusta katsoa eteenpäin. Jokainen kaipaa ja ansaitsee onnenhelmiä elämäänsä.

Kalevala Koru on jo viidettä kertaa mukana Syöpäsäätiön valtakunnallisessa Roosa nauha -keräyksessä. Aiemmasta poiketen tämän vuoden Roosa Nauha -hopeakorut ovat upouusia luomuksia ja kaunis lisä Lina Simonsin suunnittelemaan Onnenhelmi-sarjaan.

Roosa Nauha -koruihin kuuluvat kaulakoru sekä korvakorut. Pitkässä Onnenhelmi -kaulakorussa hehkuvat vaaleanpunaiset makeanveden helmet. Herkän näyttävää kaulakorua voi käyttää eri tavoin ja se koristaa kauniisti niin arkipukeutumista kuin juhlavampaakin asua. Ketjun pituus on 80/85cm.

Myös Onnenhelmi uutuuskorvakorut loistavat hentoa pinkkiä ympärilleen. Sirot koukkukorvakorut sopivat nuoren naisenalun sekä varttuneemman leidinkin käyttöön. Näissä Roosa Nauha -koruissa helmi ja hopeaosat kulkevat harmonisesti käsikädessä.

Syöpäsäätiö tekee arvokasta työtä ja on Suomen merkittävin yksityinen rintasyöpätutkimuksen rahoittaja. Roosa Nauha on sen tunnetuin keräyskampanja. Jokaisesta myydystä tuotteesta Kalevala Koru lahjoittaa Roosa Nauha -keräykseen 10 euroa. Nyt voi hankkia kauneutta itselleen tai lahjaksi ja ennen kaikkea tehdä samalla hyvää. Tehdään yhdessä surusta onnenhelmiä.

Kotimaista käsityötä.

Lisätietoja
SKU2369951OHE85
MATERIAALIHopea
BRÄNDIKALEVALA KORU
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIANaisille
KORUSARJAOnnenhelmi
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kalevala Koru Roosa nauha 2019 -kaulakoru 2369951OHE85
Arvostelusi