Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

Kalevala Koru Suunto Guiding Star -kaulakoru / kompassi 229021075

Arvosana:
100% of 100
Tarjoushinta 210,00 € Normaalihinta 280,00 €
Saatavuus: Varastossa (yli 5)
Pituus: 75cm
Leveys: 35 mm
Korkeus: 42 mm
Syvyys: 8 mm
Materiaali: hopea

9021

Kalevala Korun Suunto Guiding Star -kaulakoru on upean erilainen ja hyödyllinen hopeakaulakoru, jonka ideana on aito näyttävä Suunto-kompassi. Koru on valmistettu Suomessa Kalevala Korun ja Suunnon yhteistyönä. Molemmilla yrityksillä on erittäin pitkä historia 1930-luvulta asti laadukkaan tuotekehityksen parissa, joten yhteistyön tulos on upean moderni, käytännöllinen ja huomiota herättävä koru. Kaulakorussa on kaksi puolta, joista voi valita mieleisensä kuhunkin tilanteeseen näkyville. Toisella puolella on aito kompassi, jonka grafiikan on suunnitellut korun suunnittelija Lina Simons. Minimalistinen ja tyylikäs kompassi Pohjantähti -kuviolla on kaunis koruna.  Toisella puolella korussa on koristekuvio, joka mukailee Pohjolan tähtitaivasta kiertävänä koristekuviona. Tuotteen kompassi ei ole tarkoitettu tarkkaan navigointiin. Kompassi on tasapainotettu pohjoiselle pallonpuoliskolle.

Kaulakoru on kestävä ja massiiviset hopeaosat tekevät siitä näyttävän korun pitkässä ketjussa. Moderni hopeakaulakoru on tyylikäs lisä arkipukeutumiseen, mutta soveltuu myös juhlavampiin tilaisuuksiin.  Kompassi on hopeaosan sisällä turvassa, mutta olethan varovainen, ettei kompassin lasiin kohdistu kovia iskuja. Näin suojelet koruasi ja teet siitä pitkäikäisen. Korun puhdistus onnistuu turvallisesti hopeankiillotusliinalla. Ainutlaatuinen koru, joka on ollut suosittu kaikenikäisten naisten keskuudessa.

Inspiraation lähteenä koruun on toiminut pohjolan kuulaat talviyöt ja Pohjantähti. Koru kuvastaa kauniisti pohjoismaista suhtautumista luontoon ja suomalaista käsityöperinnettä.

Kotimaista käsityötä.

Lisätietoja
SKU229021075
MATERIAALIHopea
BRÄNDIKALEVALA KORU
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIAUnisex
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kalevala Koru Suunto Guiding Star -kaulakoru / kompassi 229021075
Arvostelusi