Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Kalevala Tahto -kaulakoru (45/50) (rajoitettu saatavuus) 226983050

Tarjoushinta 72,00 € Normaalihinta 120,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
Korkeus: 26 mm
Pituus: 45/50cm
Materiaali: hopea
Suunnittelija: Taru Harmaala-Chaloff

6983

Kuka nyt ei olisi kuullut Pekka Hyysalosta! Positiivistä energiaa ja uskomatonta tahdonvoimaa ylittää esteet ja rajoitukset! 

Kalevala jatkaa menestyksekästä uraa jälleen uudella inspiroivalla yhteistyöllä, tällä kertaa kuuluisan freestylehiihtäjän Pekka Hyysalon kanssa. Nuori Hyysalo on ollut menestyksekäs urallaan freestylehiihtäjänä. Ura katkesi vakavaan loukkaantumiseen vuonna 2010, jota seurasi kooma ja vakava aivovamma. Lääkäreiden ennusteista ja oletuksista huolimatta Hyysalo kuntoutui uskomatonta vauhtia, joka kuvastaa valtavaa tahtoa ja lujuuttaa saavuttaa asetetut päämäärät. Vielä on matkaa jäljellä, tahtoa näyttää siihen riittävän. Hyysalon positiivinen elämänasenne on inspiroinut monia ja hän kiertääkin nykyisin eri tapahtumissa ja kouluissa kertomassa tarinaansa. Pekka on selkeästi erittäin sympaattinen henkilö! Pekan löydät niin Facebookista, Instagramista kuin Youtubestakin.

Keholla on rajat. Tahdolla ei. Tahto nostaa sinut itsesi yläpuolelle." -Pekka Hyysalo

Tahto-korun myynnillä tuetaan Pekka Hyysalon perustaman Fightbackin toimintaa. Fightback keskittyy auttamaan päävamman saaneita ihmisiä ja levittämään positiivista sanomaa tahdon rajattomasta voimasta.

Lisätietoja
SKU226983050
MATERIAALIHopea
BRÄNDIKALEVALA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIAUnisex
KORUSARJATahto
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kalevala Tahto -kaulakoru (45/50) (rajoitettu saatavuus) 226983050
Arvostelusi