Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Kalevala Valoisa -kaulakoru 326948080

Tarjoushinta 59,00 € Normaalihinta 70,00 €
Saatavuus: Varastossa (yli 5)

Pituus 70/80cm
Halkaisija 35mm
Materiaali: Pronssi
Suunnittelija: Tiina Arkko

6948

Kullan sävyt ovat jälleen vallanneet koko ajan enemmän jalansijaa muodissa. Kirkas pronssi ja ruusukulta etunenässä. Nimensä veroisesti Valoisa-korusarja loistaa nyt pronssin hehkuvana. Tätä on odotettu, lisää valoa arkeen ja juhlaan!

Pronssinen Valoisa -riipus on kuin lämmittävä aurinko, joka vetää suupieliä ylöspäin.  Korussa on pitkä 70/80cm ketju. Pituuden säätömahdollisuus takaa, että koru istuu hyvin erilaisten asujen kanssa. Olisiko tässä sinulle luottoystävä, joka kulkee mukana arjen aherruksessa sekä juhlan pyörteissä?

Tiesithän muuten, että koko Valoisa -sarja on ylistys ystävyydelle ja sen antamalla voimalle? ”Korussa kehäkuvio kuvastaa ystävyyden ikuisuutta, joka tuo elämään valoa ja lämpöä, kuvailee sarjan suunnittelija Tiina Arkko.

Trendikäs pronssi

Pronssi on kulkenut Kalevalan tunnusomaisena materiaalina kautta aikojen. Kirkas pronssi on sävynä trendikäs askel tähän aikaan. Valoisa-riipus on hyvä esimerkki siitä, kuinka tämä materiaali taipuu moderniksi koruksi, joka pukee niin nuorta kuin isoäitiäkin. Koko suvun yhteinen korusarja siis.

Valoisaa löytyy pronssisena myös korvakorut sekä rannerengas.

Kokeile myös rohkeasti yhdistellä hopeaa ja pronssia!

Kotimaista käsityötä.

Lisätietoja
SKU326948080
MATERIAALIPronssi
BRÄNDIKALEVALA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIANaisille
KORUSARJAValoisa
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kalevala Valoisa -kaulakoru 326948080
Arvostelusi