Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Lumoava Höyhen- kaulakoru L56208000000

179,00 €
Saatavuus: Varastossa (5 kpl)

Pituus: 70/85cm
Koko: 14x66mm
Materiaali: hopea
Suunnittelija: Eelis Aleksi

Höyhenen hentous on taiottu täksi rehellisen vahvaksi kaulakoruksi. Pitkään ketjuun aseteltu riipus leijuu kauniisti ylläsi. Mikä ihana luomus kauneuden vaalijoille; asujesi kruunuksi ja päiviesi ilostuttajaksi.

”Tuleen nousee, laineilla tanssii
pitkää matkaa vaeltaa
Muistojen virtana kaipuun valssi
takas kotiin kuljettaa”

Eelis Aleksin ideoima hopeinen Höyhen -korusarja uhkuu voimaa ollen samalla herkkä. Kiiltävän ja matan pinnan kontrasti sekä pinnan tekstuurit tekevät korusta eloisan. Tämän paremmin esikuvaa ei voisi tyylitellä.

Muotoilijan idean ytimenä on toiminut uljas kansalliseläimemme laulujoutsen. Se yhdistyy aurinkoisiin kesäpäiviin veden äärellä, syysmuuttoihin sekä ikuiseen rakkauteen -ja moneen muuhun mielikuvaan elämän kauneudesta. Monivivahteinen koru siis.

Rohkeasti erottuva

Tämä höyhen ei ole mikään pikkuruinen vaan hienostuneesti erottuva. Riipus on kooltaan 14 x 66mm eli se ei huku vaatteiden varjoon vaan kantaa ylpeästi itseään. Ketjun pituudessa on kiva säätövara 70/85cm, jolloin se on myös turvallinen lahjavalinta istuvuuden suhteen. Tämä koru ei ole sidottu aikaan tai tilaisuuteen vaan se on monikäyttöinen koruvalinta.

Yhdistä tämä näyttävä kaulakoru saman malliston korviksiin tai rannekoruun, niin luot upean korukokonaisuuden. Samalla on hyvä huomata, että korun muotokieleen sopivat useat erilaiset korut esimerkiksi nappikorviksista renkaisiin. Annahan tämän kaunokaisen lentää kotiisi!

Lisätietoja
SKUL56208000000
MATERIAALIHopea
BRÄNDILUMOAVA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIANaisille
KORUSARJAHöyhen
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Lumoava Höyhen- kaulakoru L56208000000
Arvostelusi