Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Lumoava Loisto -kaulakoru 567940000 (rajoitettu saatavuus)

Tarjoushinta 119,00 € Normaalihinta 159,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
Pituus: 50cm
Koko: 14x38mm
Materiaali: hopea
Suunnittelija: Carina Blomqvist

Kotimainen Lumoava on suunnitellut vuoden 2018 talviolympialaisten virallisen korun Suomen joukkueelle. Olympiajoukkueen korun ideasta on valmistettu myös tyylikäs korusarja Lumoavan omaan mallistoon ja sarjan suunnittelijana on toiminut korumuotoilija Carina Blomqvist. Tyylikäs kaulakoru hopeaketjussa.

Loisto-korun inspiraationa on toiminut Suomen Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

”Kun katson Olympia-lipun ristejä, muodostavat ne mielestäni tähtitaivaan tai -laivueen, jossa jokainen yksittäinen tähti on osa suurempaa kokonaisuutta. Yhdessä nämä tähdet muodostavat vahvan pohjan, jota huippu-urheilussa vaaditaan. Jokaisen Olympia-urheilijan taustalta löytyy suuri tukijoukko, jota ilman menestys ei olisi mahdollista. Näin on myös korun valmistuksessa; suunnittelijan idea on vasta pieni alku matkalla lopulliseen tulokseen”, kertoo korumuotoilija, Vuoden kultaseppä 2013, Carina Blomqvist.

Sarjasta löytyy kolme erilaista kaulakorua, korvakorut, solmioneula ja kalvosinnapit. Korusarja on itsessään tyylikäs kokonaisuus ja soveltuu useaan eri käyttökohteeseen. Nuorekas muotoilu tekee korusarjasta myös oivallisen lahjavaihtoehdon kevään ja kesän juhliin!

Jokaisesta myydystä Loisto-korusta lahjoitetaan 5 € ja heijastimesta 1 € Suomen urheiluakatemioille.

Päätän nousta, näyttää,
unelmani täyttää
Tiedän sen, nyt valitsen,
yksin mun on huominen

Lisätietoja
SKU5679 40 000
MATERIAALIHopea
BRÄNDILUMOAVA
TUOTERYHMÄKaulakoru
KATEGORIAUnisex
KORUSARJALoisto
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Lumoava Loisto -kaulakoru 567940000 (rajoitettu saatavuus)
Arvostelusi