Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

NOMINATION

Italialainen, vuonna 1987 perustettu Nomination tunnetaan parhaiten koottavasta palarannekorusta. Vaihdettavia paloja on lukuisia erilaisia, ja korun ideana on kerätä juuri omannäköinen, omaan tyyliin sopiva kokonaisuus. Palojen materiaali on kestävää ruostumatonta terästä ja koristeina on käytetty kultaa, hopeaa ja sekä erilaisia kiviä ja emaleita.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 356

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 356

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Kerää Nomination -koruusi kauneutta, elämää ja hienoja muistoja!

Nomination on italialaisen Paolo Gensinin vuonna 1987 perustama korubrändi, joka on säilyttänyt jo pitkään asemansa kansainvälisesti tunnettuna ja arvostettuna design- ja muotikorujen valmistajana. Nomination -brändin päätuote on kekseliäs rannekorusarja, joka koostuu jousimekanismilla toisiinsa kiinnitettävistä, vaihdettavista paloista. Rannekorusta saa koottua juuri haluamansa näköisen hankkimalla siihen yksittäin myytäviä, omaa persoonaa ja tyyliä edustavia Nomination -paloja. Verkkokauppamme valikoimassa on Nomination -paloja sekä Classic- että Big -mallistoihin.

Mahdollisuuksia erityylisten rannekorujen rakentamiseksi on suorastaan rajattomasti, ja Nominationin rannekorut sopivat yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Nominationin paloista saa myöskin palojen määrää vaihdellen koottua kaikenkokoisia rannekoruja, niinpä ne ovat helposti lyhennettävissä tai jatkettavissa ranteen koon muuttuessa ja korut sopivat mainiosti kasvaville lapsillekin.

Rannekorujen palat on valmistettu teräksestä, ja yksityiskohtina teräspaloissa on pääasiassa hopea-, kulta-, emali- ja zirkoniakoristeluja. Lisäksi Nomination -paloja on saatavilla koristeltuna aidolla jalokivellä tai esimerkiksi Swarowski -kristallilla. Nomination -palojen valikoima on täynnä ihania vaihtoehtoja perinteisistä suosikeista kuten horoskooppi- ja kirjainpalat aina upeisiin uutuuksiin. Koristelujen aiheita on valtava määrä, joten jokaiselle löytyy Nomination -valikoimasta varmasti jotakin.

Nominationin koristepalojen valikoimassa on valtava määrä kuva-aiheita, joista voidaan valita korun käyttäjän eri elämänvaiheisiin ja mielenkiinnon kohteisiin sopivia paloja. Näin rannekorusta on mahdollista muodostaa kantajastaan paljonkin kertova tarina, mutta vaihtoehtoisesti Nomination -paloista voidaan koota myös hillityn elegantti kokonaisuus pelkistetyn linjakkaita paloja yhdistellen. Kimalluksen ja säihkeen ystävät taas pääsevät valitsemaan Nomination -rannekoruunsa näyttäviä zirkoniakoristeltuja paloja juuri niin paljon kuin haluavat!

Nomination -rannekoru on tyylikäs sekä peruspaloista koottuna ja yksittäisellä koristepalalla viimeisteltynä, että persoonallisena versiona joka on kerätty täyteen koristeellisia erikoispaloja. Rannekoru toimii kestävyytensä ansiosta hyvin jokapäiväisessä käytössä, mutta viimeistelee persoonallisella tavalla myös juhlatyylin.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman aitoja ja alkuperäisiä Nomination -paloja, joille valmistaja tarjoaa kahden vuoden takuun tuotteiden korkean laadun takeena. Meiltä saat tilattua Nomination -palat kätevästi ilmaisella toimituksella!