Ilmainen toimitus!

NORTHERN VIKING JEWELRY korut

Viikinkiaiheinen Northern Viking Jewelry on suomalainen korubrändi, joka valmistaa koruja ruostumattomasta teräksestä ja hopeasta. Northern Viking Jewelry -brändin valikoimaan kuuluu kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja huippusuosittuja partakoruja.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 46

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
 1. Northern Viking Jewelry Axehead -kaulakoru NVJRS012
  Tarjoushinta 25,42 € Normaalihinta 29,90 €
 2. Northern Viking Jewelry Dragon Head -rannekoru NVJRA002
  Tarjoushinta 42,42 € Normaalihinta 49,90 €
 3. Northern Viking Jewelry Fenrir Wolf Head -kaulakoru NVJRS025
  Tarjoushinta 33,92 € Normaalihinta 39,90 €
 4. Northern Viking Jewelry Fenrir Wolf Tooth -kaulakoru NVJRS024
  Tarjoushinta 25,42 € Normaalihinta 29,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 46

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Northern Viking Jewelry – Syviin juuriin ei pakkanen yllä

Suomalainen korubrändi, joka on saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja historiaan. Valikoimasta löydät suosittuja viikinkiaiheita, kuten Thorin vasarat, partakorut, Ukonvasarat ja kuningasketjut.

Materiaalina koruissa on teräs, joka on erittäin kova ja kestävä metalli. Voit siis huoletta käyttää koruja kaikissa olosuhteissa, eivätkä korut tummu.

Kaikki riipukset sisältävät ketjun ja kaikki korut toimitetaan upeassa Northern Viking Jewelry®-juuttipussissa.

Northern Viking Jewelry -korujen aiheista:

Ukonvasara on voimakas suomalainen symboli. Suomalaisten vastine skandinaavien Thorin vasaralle. Aseellaan ukko ylijumala jakoi oikeutta ja sai aikaan salaman iskuja.

Mjölnir tai Thorin vasara on muinainen viikinkien symboli legandaarisesta ja maagisesta aseesta, joka kuului Thor -jumalalle.

Fenrir (Fenris) on skandinaavisen mytologian mukaan valtaisa susi, joka aiheutti paljon surua ja tuhoa jumalten keskuudessa.

Viikingit ovat erittäin taitavia keihäänkäsittelijöitä ja onkin snaottu, että he kykenivät heittämään keihäitä kummastakin kädestä yhtä aikaa ja nappaamaan niitä lennosta palauttaen ne kuolettavalla vaikutuksella. Viikinkien pääjumalan ase oli keihäs (gungnir), joka osui aina kohteeseensa eikä sen kautta vannottua valaa voinut kukaan rikkoa.

Tree of Life (Yggdrasil) on norjalaislegendan mukaan paikka, jossa Odin roikkui pää alaspäin 9 yötä ja päivää saadakseen haltuunsa riimut ja niiden viisaudet.