Uusi toimitustapa: Nyt ilmainen toimitus kotiovelle turvallisesti ja helposti!

PAUL HEWITT korut

Paul Hewitt on Lontoosta lähtöisin oleva, saksalainen koru- kello- ja asustebrändi, joka erityisesti koruista ja kelloista. Tunnetuin brändin tuoteryhmä on merihenkiset rannekorut, joita on saatavilla nahkaisena sekä ruostumattomasta teräksestä ja tekstiilistä valmistettuna. Koruissa toistuvat Paul Hewitt-brändin tunnuksenomaiset ankkuri- ja ruoriaiheet.

View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti
 1. Paul Hewitt Ancuff Gold -rannekoru (M) PH-CU-G-M
  Tarjoushinta 52,00 € Normaalihinta 69,90 €
 2. Paul Hewitt Ancuff Gold -rannekoru (S) PH-CU-G-S
  Tarjoushinta 52,00 € Normaalihinta 69,90 €
 3. Paul Hewitt Ancuff Rose -rannekoru (S) PH-CU-R-S
  Tarjoushinta 52,00 € Normaalihinta 69,90 €
 4. Paul Hewitt Phrep Anchor Pink Brass -rannekoru (L) PH-PH-N-P-L
  Tarjoushinta 29,00 € Normaalihinta 39,90 €
View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

per sivu
Järjestä nousevasti

Paul Hewitt - Merihenkisyyttä huokuvat värikkäät rannekorut

Inspiraatio brändin tuotteisiin syntyy ajattoman tyylikkyyden ja Pohjois-Saksalaisen elämäntyylin yhdistelmästä. Perinteikkyys, omaperäisyys ja johdonmukaisuus huokuvat näistä uniikeista asusteista, joiden tavoitteena on yksilöllisyys ja laadukkaat tuotteet.

Paul Hewitt oli lähtöisin Lontoosta, jossa hän toimi ammattivaatturina 1900 -luvun alussa. Rakkaus nuoreen naiseen johti hänet lopulta Saksaan, jonne hän perusti oman vaatetusliikkeen. Liike tarjosi asiakkailleen Brittiläistä tyylikkyyttä saksalaisella laadulla. 100 vuotta myöhemmin hänen lapsenlapsensa perusti näitä sukujuuria kunnioittavan kello, koru ja asustebrändin: PAUL HEWITT.

Kaikki brändin tuotteet ovat valmistettu käsityönä ja tarkan laatuvalvonnan alaisena, taatakseen käyttäjilleen pitkäikäisiä tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat merkin suositut rannekoruvalikoimat laajassa värivalikoimassa.

Koon valinta:

XS - 16cm

S - 17cm

M - 18cm

L - 19cm

XL - 20cm

2XL - 21cm

3XL - 22cm