KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

KESÄALE! - Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla: KESA20

Timanttisormukset

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 288

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 288

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Timanttisormukset ovat kestosuosikki kultasepänliikkeiden tuotteista, eikä ihme. Timanttisormus on tyylikäs lahja, jonka arvo säilyy - timantit kun ovat ikuisia. Kulta-Center myy kultaiset ja valkokultaiset sormukset timanteilla varustettuna. Valikoimassamme ovat niin naisten ja miesten timanttisormukset. Jos tarvitset jotain erikoisempaa mallistoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme useassa kivijalkamyymälässä, mutta myös verkossa. 

Kaikki timanttisormukset eivät ole hinnoiltaan saavuttamattomissa, sillä on aivan mahdollista ostaa timanttisormukset edullisesti. Selaa valikoimaamme verkkokaupasta ja huomaat, että sormuksia on tarjolla runsaasti ja monessa hintaluokassa. Netistä tilatessasi pystyt vertailemaan kätevästi eri sormusten ominaisuuksia ja tietenkin hintoja. Verkkokaupasta tilaaminen on myös nopeaa, vaivatonta ja turvallista. 

 

Korkealaatuiset timanttisormukset kierrätetystä kullasta

Verkkokaupassamme suositut Festive-timanttisormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Festive-koruja ja -sormuksia on saatavilla 9, 14 ja 18 karaatin valokultana, keltakultana, punakultana tai platinana. 

Romanssi-sormukset ovat kokonaisuudessaan suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Romanssi-tuotteille on myönnetty Avainlippu. Jokainen Romanssi-timanttikoru toimitetaan timanttitakuutodistuksen kanssa ja niihin käytetään konfliktivapaita sekä korkealaatuisia timantteja.

Kohinoor-timanttisormukset ja -korut ovat Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen (Kultakeskus oy) suunnittelemia. Kultakeskuksen valmistamille koruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset.   

Verkkokaupassamme ovat edustettuna myös monet muut brändit ja niiden korkealaatuiset timanttikorut- ja sormukset. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat:

  • C.Granit  
  • Kalevala 
  • Lumoava  
  • Sandberg  

Vihkisormuksina timanttisormukset ovat olleet jo pitkään suosittuja vaihtoehtoja. Myös kihlasormuksiksi ne valitaan yhä useammin. Kaikki timanttikorumme ja -sormuksemme ovat korkealaatuisia. Sormuksiin ja koruihin on useimmiten käytetty 100 % kierrätettyä kultaa ja monet merkkimme on valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Muista myös muut sormukset kuten hopeasormukset.  

 

Edulliset timanttisormukset ilmaisella toimituksella

Verkkokaupastamme voit tilata sormukset ilmaisella toimituksella. Ilmainen toimitus kuuluu jokaiseen lähetykseen. Suomen alueella. Lisäksi sormuksilla on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus, joten tässäkin mielessä timanttisormusten tilaaminen on turvallista ja kätevää. Jos tilaat sormukset arkipäivisin ennen klo 12, pyrimme lähettämään tuotteet aina saman päivän aikana.   

Varastotuotteidemme (mukaan lukien sormukset) toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Tilaustuotteet saapuvat perille kotiisi tai noutopisteeseen normaalisti 3 - 14 arkipäivän aikana. Osa tuotteistamme on erikoistuotteita ja niillä on poikkeavat toimitusajat. Näistä olemme ilmoittanee verkkokaupassamme erikseen.

© 2021 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3