Tervetuloa Kulta-Center verkkokauppaan!

Kulta-Center

Kulta-Center.fi verkkokauppa on perheyritys Kulta-Center Oy:n vuonna 2016 perustama koru- ja kelloalan verkkokauppa. Kulta-Center Oy:llä on myymälöitä Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Kulta-Center.fi verkkokaupan pyrkimyksenä on laajentaa asiakkaiden palvelua myymälöistä myös internetin puolelle helpottamaan asiakkaiden tuotevertailua, tuotetiedon hakemista sekä tarjoamaan helpon, nopean ja luotettavan ostokanavan. Toimitus- ja maksuehtomme ovat kilpailukykyisiä ja tarjoamme asiakaspalvelua Chat -palvelun muodossa. Meihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Autamme mielellämme!

Suosittelemme kuitenkin lämpimästi nykyaikaisen Chat -ominaisuuden käyttöä, jossa asiantuntevat asiakaspalvelijamme voivat auttaa teitä kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa aina tuotten valitsemisesta tuotteen tilaukseen asti. Chatin ollessa suljettuna, voitte aina jättää meille viestin niin vastaamme heti työvuoron alettua viesteihinne. Mikään kysymys ei ole liian pieni kysyttäväksi! Ilomme on palvella asiakkaitamme aurinkoisella mielellä ja asiantuntevasti!

 

Tiina

Verkkokauppavastaava