Tervetuloa Kulta-Center verkkokauppaan!

Kulta-Center

Kulta-Center.fi verkkokauppa on perheyritys Kulta-Center Jokela Oy:n vuonna 2016 perustama koru- ja kelloalan verkkokauppa. Kulta-Center Jokela Oy:n myymälät Joensuussa, Savonlinnassa ja Mikkelissä ovat osa valtakunnallista Timanttiset -ketjua. Ketjun oma maahantuonti sekä suuri määrä myymälöitä ympäri suomea takaavat laajan tuotevalikoiman, toimivan ostokokemuksen sekä kilpailukykyiset hinnat myymälöissämme.

Kulta-Center.fi verkkokaupan pyrkimyksenä on laajentaa asiakkaiden palvelua myymälöistä myös internetin puolelle helpottamaan asiakkaiden tuotevertailua, tuotetiedon hakemista sekä tarjoamaan helpon, nopean ja luotettavan ostokanavan. Toimitus- ja maksuehtomme ovat kilpailukykyisiä ja tarjoamme asiakaspalvelua Chat -palvelun muodossa. Meihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Autamme mielellämme!

Suosittelemme kuitenkin lämpimästi nykyaikaisen Chat -ominaisuuden käyttöä, jossa verkkokauppavastaava (Tiina täällä ruudun toisella puolella) voi auttaa teitä kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa aina tuotten valitsemisesta tuotteen tilaukseen asti. Chatin ollessa suljettuna, voitte aina jättää meille viestin niin vastaamme heti työvuoron alettua viesteihinne. Mikään kysymys ei ole liian pieni kysyttäväksi! Ilomme on palvella asiakkaitamme aurinkoisella mielellä ja asiantuntevasti!

 

Tiina

Verkkokauppavastaava